Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere kjedet på en 2001 ZX6R

Holde et våkent øye med Kawasaki Ninja ZX-6R kjøretur kjeden er en del av å holde motorsykkelen kjørbar stand til enhver tid. Som en bærbar element, må kjedens spenning sjekkes hver 600 miles for å sikre at det ikke vil skli av motorsykkelens tannhjul. På samme måte kan en altfor strammet kjeden forårsake alvorlig skade ved raskt iført sprocket tenner til en skarp spiss, en situasjon som kan få kjedet til å ryke. Kawasaki anbefaler en optimal kjede slakk varierer mellom 1,38 inches og 1,57 tommer for å tillate kjedet å bevege seg fritt under de fleste trafikksituasjoner. Du trenger:
Tenger
Stikknøkkel
32 mm socket
Målebånd
12 mm halvmåne skiftenøkkel
Momentnøkkel
Splint
Vis mer Instruksjoner
en

Parker ZX6R på støtten sin. Trekk ut splinten som fester bakakselen mutteren til venstre side av bakakselen med en tang. Løsne bakakselen mutter, ved hjelp av en pipenøkkel og en 32 mm-kontakten.
2

Skyv opp på bunnen tråden i kjeden, mellom fremre og bakre tannhjul, med én hånd. Mål kjede slakke, eller den vertikale avstanden mellom kjedens ved hvileposisjon og den løftede stilling, ved hjelp av et målebånd. Ideelt sett vil kjeden slakk varierer mellom 1,38 inches og 1,57 tommer. Kjeden må justeres, dersom kjeden slakk er ikke innenfor dette området.
3

Løsne justering låsemuttere på begge sider av den bakre svingarm, i nærheten av aksel blokker, ved hjelp en 12 mm halvmåne skiftenøkkel. Slå både kjede-adjuster bolter klokken en enda mengde svinger å løsne kjeden, eller mot en enda mengde svinger å stramme kjedet, ved hjelp av en 12 mm halvmåne skiftenøkkel. Mål kjeden slakk igjen, som beskrevet tidligere, og foreta justeringer etter behov.
4

Sjekk at justeringen justeringshakket på venstre og høyre aksel blokker peker på matchende stilling linjer skåret inn i svingarmen. Juster lengst kjede-justering bolt, etter behov, inntil justeringshakkene er satt likt.
5

Stram kjede-justering låsemuttere mot svingarm, ved hjelp av en 12 mm halvmåne skiftenøkkel. Stram den bakre aksel mutteren til 92 fot-pounds, ved hjelp av en momentnøkkel og en 32 mm-kontakten.
6

Skyv en ny splint gjennom hullet boret inn i enden av bakakselen. Bøy splittpinner bena ut og rundt bakakselen med en tang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111470.html

Previous:
Next:

motorsykler