Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Rush Slip Ons

Rush slip-on lyddempere er tilbehør som er utformet for å gjøre din Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Yamaha eller Suzuki motorsykkel brøl til liv hver gang du starter den opp. Formen på lyddempere tillater dem å avlede varmen fra eksos sykkelen setter ut under drift, og varmeskjold sikre at de holder seg selv under de varmeste temperaturer. Denne prosedyren er for en Harley-Davidson, men installasjon på en Honda, Kawasaki, Yamaha eller Suzuki motorsykkel vil være lik. Du trenger
Blanket
tusj
1/4-tommers, 3/16-inch og 5/16-inch Allen fastnøkkel
Anti-seize smøremiddel
Wood håndverk pinner
Feet /pounds momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern motorsykkelens sete, Maxi sikring og eksosanlegg.
2

overskriften og varmeskjold ut av emballasjen sin hånd, og legg dem på toppen av et teppe. Marker montasjeklipsen kantene på varmeskjold, som ligger under de opphøyde spor i midten av hvert skjold, med tusj.
3

Fest den medfølgende braketten til sykkelens overføring med sitt lager bolt og Allen skiftenøkler, og skru bolten sin skive på. Installer de to gjenværende inkludert hex bolter og skiver med Allen skiftenøkler.
4

installere den medfølgende låseringene og flenser på den nye sjefen rør av slip-ons for hånd. Påfør glidemiddel til likene av de inkluderte O2 sensorene forsiktig med tre håndverket pinner, og installere dem for hånd til motorsykkelen.
5

Installer slip-on er foran og bak hodet rørene til sykkel med de medfølgende flensmutrene og Allen skiftenøkler. Fest den medfølgende braketten til sin festebraketten på sykkelen med de medfølgende flens-bolter og Allen skiftenøkler.
6

Installer slip-on nederste varmeskjoldet med den medfølgende klemmen løst, holde tilgangen til klemmen skruehodet åpne. Gjenta for slip-on topp varmeskjoldet. Juster begge skjold til de er parallelle og skru dem inn med Allen skiftenøkler.
7

Koble ledninger til O2 sensorer, og knytte den medfølgende zip strip til ledninger for å holde dem på plass.
Side 8

Stram alle installerte bolter, muttere og skiver med momentnøkkel, og re-installere setet, Maxi sikring og venstre sidedeksel å fullføre installasjonen av slip-ons.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110825.html

Previous:
Next:

motorsykler