Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Motorsykkel Styre

Motorsykkel styret er enkle å skifte ut. De kommer i mange stiler, lengder og størrelser som kan forandre din kjøreopplevelsen til det bedre. Du kan endre de nåværende styret for lengre barer som gir mer innflytelse og gjøre motorsykkelen lettere å styre. Styret som strekker seg tilbake ytterligere kan redusere overreaching og lette muskelsmerter i rygg og nakke. Endre motorsykkel styret - enten for estetiske grunner eller komfort - er en enkel og givende oppgave. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern speilene hvis de er festet på styret, på noen sykler de er festet til kåpen. En skrutrekker eller en skrunøkkel er alt som er nødvendig for å fjerne speilene. Når du løsne skruene nok med et verktøy de vil svinge fritt og kan vris av for hånd.
2

Fjern kill switch boliger. Starte med å undersøke ledningene som festes til bolig fra styret og koble dem. Skru av huset til den løsner i halvparten. Legg merke til hvordan ledningene feste slik at du kan feste dem skikkelig hvis du skal installere en ny styret. Når huset er i to, skyve det ut av styret og la det henge ved siden av sykkelen.
3

Fjern styret cap fra venstre side av motorsykkelen hvor clutchen ligger . Vanligvis håndtaket er festet til tverrliggeren ved hjelp av klebemiddel. Fjern grep ved å skyve en flat skrutrekker under grepet og arbeider den løs før det er gratis å gli av.
4

Koble clutch kabelen som fester spaken til clutch boksen.

5

Koble clutch boksen fra styret ved å skru den og deretter skyve den av. Det vil bli fjernet i en hel brikke som du kan la hengende ved siden av motorsykkelen.
6

Koble styret fra sykkelen. Kjørehåndtakene har to monteringer plassert i senter av sykkelen. Vanligvis en skrutrekker er alt som trengs for å fjerne baren fra festene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107873.html

Previous:
Next:

motorsykler