Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Screamin 'Eagle Fork Brace på Softail

Mens Harley-Davidson er ofte synonymt med kvalitet-bygget amerikanske motorsykler, men for fabrikken direkte modeller, gaffelen --- den metalliske delen som forbinder forhjulet til styringsgruppe montering --- har en tendens til å vibrere ved høye hastigheter. Selv om ytelsen ikke påvirkes, kan vibrasjon bli en uønsket forstyrre sjåføren. Løsningen er en gaffel spenne, en ettermarkedet add-on som kan festes til soft-tail Harley-Davidson-sykler som vil eliminere ordensforstyrrelser vibrasjon. Du trenger
unbrakonøkkel
Screamin 'Eagle gaffel brace
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en riktig størrelse umbraconøkkel for å løsne hver av de sekskantede holding boltene på den nye gaffelen bukseseler vedlegg klemme system. Trekk forsiktig på den ytre delen av hver klemme for å få dem til å åpne opp. Bruk unbrakonøkkel igjen, denne gangen for å løsne klemmene på korset medlem av spenne.
2

Skyv spenne mellom hver av forhjulet sin gafler, overtop forhjulet fender, og linje opp toppen av hver klemme med tilsvarende gummi støvel som er rett under den. Peke ut klemmer og bruke umbraconøkkel for å stramme hjulboltene en halv omdreining.
3

Sjekk justeringen av seler som du fortsetter å stramme festeboltene flere svinger. Stopp når brace er sikker, men tar seg ikke å stramme eller du risikere å skade spenne eller skrape gaffel. Fullføre jobben ved å sikre bolten på korset medlem. Hvis noen vibrasjon er fortsatt til stede når du kjører, gjenta trinnene for å stramme boltene, hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110628.html

Previous:
Next:

motorsykler