Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kan jeg få en tittel for en gammel motorsykkel?

Drevet av en presset økonomi, har veteranmotorsykler vært økende i popularitet som mange ikke-motorsyklister søker etter en måte å spare på transportkostnader. Mens noen av disse vintage motorsykler har blitt restaurert og vedlikeholdt gjennom årene, har mange satt stille i hjørnet av et mørkt skur eller garasje i flere tiår, ofte selger for litt mer enn en sang til en slu kjøperen. Men eierne av disse eldre sykler ofte har problemer med å finne tittelen, noe som gjør registrering og titulere prosessen nesten umulig for den nye eieren. Få politiet involvert

Før du gjør beslutningen om å kjøpe motorsykkel, ta kontakt med din lokale Police Department for verifisering av Vehicle Identification Number (VIN). Selv om det kan virke litt ekstreme, tar dette ekstra grad av forholdsregel vil forsikre deg om at motorsykkelen ikke ble stjålet. Som en ekstra fordel, kan disse verifikasjoner også informere dere noen rapporterte hendelser eller ulykker motorsykkelen kan ha vært involvert i.
Få selger Involvert

aldri kjøpe en motorsykkel, eller en hvilken som helst bil, uten å innhente en Bill of Sale fra selgeren. En Bill of Sale er en form som brukes til lovlig overføre eierskapet av et kjøretøy fra en part til en annen. I mange stater, er en riktig utfylt og attestert Bill of Sale pålagt ved lov å gjøre legitimere salget. Dersom selgeren ikke har en Bill of Sale eller har ingen anelse om hvordan å skrive en, er det mange ledige Bill of Sale maler som kan nås fra Internett. Alternativt kan riktig form for staten også fås fra din lokale Department of Motor Vehicles. Sørg for å inkludere selgerens navn og adresse, ditt navn og adresse, og datoen for salg. Også motorsykkelens VIN nummer, prisen den ble solgt for, og eventuelle kontraktsmessige forpliktelser eller forpliktelser gjort av selgeren eller av deg. Har Bill of Sale attestert umiddelbart. I noen stater, for eksempel Alabama, kan du søke om en tittel og registrering ved hjelp av en riktig utfylt Bill of Sale.
Besøk DMV

Når avtalen er fullført og du tar besittelse av motorsykkelen, gå til din lokale Department of Motor Vehicles og fullføre papirarbeid pålagt å registrere din motorsykkel. Du må presentere dette skjemaet og Bill of Sale til ekspeditøren, samt riktig identifikasjon og bevis på bosted. Hvis alt går bra, vil du måtte betale en liten avgift for registrering og titulere, selv om noen stater kan kreve at du bringe motorsykkelen for en inspeksjon før slik at sykkelen skal registreres. Om for noen grunn, krever DMV en tittel for å fullføre transaksjonen, må du ta en alternativ rute.
Utenfor Services

I noen stater, ingenting kort av en skikkelig overført tittelen vil bli godkjent av biltilsynet. I slike tilfeller må du kanskje ta kontakt med en tittel tjeneste, for eksempel Internasjonal Tittel tøy. For motorsykler som er 15 år eller eldre (produsert før 1994), kan ITS registrere og tittelen motorsykkelen i ditt navn i staten. Vanligvis tar prosessen 2 til 3 uker og vil kreve flere former og affidavits, men sluttresultatet kan være verdt ventetiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106681.html

Previous:
Next:

motorsykler