Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Varmehåndtak på en Honda VTX 1300

Varmehåndtak er etter-markedet modifikasjoner som kan installeres på snøscootere, ATV og motorsykler som Honda VTX 1300. Det elektriske varmeelementet ligger inne i håndtakene varmer opp for å holde førerens hender varme under kalde vintermånedene. Noen oppvarmede håndtak kommer med en justerbar temperatur knott, som lar føreren eller rytteren å sette grep temperatur. Mest oppvarmede håndtak er utformet med et varme-element innkapslet i grep selv. Du trenger
Utility kniv
Citrus renere
Stor nål
filtpenn
Grov sand papir
Slow herding (over natten eller 6 + timer) to-komponent epoxy
Wooden håndverk pinner
12-14 gauge Kvinne spade kabeltilkoblere
Ring kabeltilkoblere
Wire cutters /strippere
Wire crimper
12 volt relé kontakt med fire innlegg
22-24 gauge
Synål
Volt meter
4 amp sikring
Loddebolten
Flux
Lodding ledning, Elektrisk tape
Silikon fugemasse
plast zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

Klipp av de gamle Honda VTX fatt med et verktøy kniv. Fjern eventuelle limrester med sitrus-rens.
2

Lag et lite hull i midten av en av det oppvarmede grep ender med en stor nål slik at luft kan slippe ut under installasjonen. Plasser større innvendig diameter grep om gassen ermet for å sjekke passform, og den mindre indre diameter på på gasshåndtaket ermet. Hvis det oppvarmede grep er støpt med hevet plast ribbe eller rygger på innsiden, trim ribbeina eller rygger ned med verktøyet kniv til håndtakene lett skli over throttle ermet og håndtere ermet.
3 < p> Bestem driftsområdet til gassen vri handling, da det kan være mer eller mindre enn en 60 - eller 90-graders omdreining. Med gassen utvalg av bevegelse i tankene, bestemme hvor du vil den oppvarmede grep eksterne ledninger å gå. Mark med en filt-tipped penn på gassen ermet hvor ledningene skal være når gassen er stengt, eller av.
4

Sand gassen ermet med grovt sandpapir. Slip større innvendig diameter oppvarmede grep over throttle ermet for å sjekke passform. Dersom sitter for stramt, sand diameteren på gass ermet før grep vil gli over det uten å bli tvunget.
5

Bestem hvor du vil ledningene å gå på ikke-gasshåndtaket ermet . Mark med en filt-spiss penn hvor ledningen fører bør gå når du slip dem på. Sand ned non-gasshåndtaket ermet. Slip mindre innvendig diameter oppvarmede grep over den ikke-throttle ermet for å sjekke passform. Hvis det er for stramt, sand ned diameteren på ikke-gass ermet til den passer.
6

Mix to-komponent epoxy ifølge pakkeinstruksjoner. Bruk en tre håndverket pinne til å søke og spre epoxy over utsiden av gassen ermet og ikke-throttle ermer. Ikke plasser epoxy i grep selv, epoxy vil spre seg jevnt i grepet som den glir på. Skyv oppvarmede håndtak på sine ikke-gasshåndtaket og gasshåndtaket ermene.
7

Juster eksterne ledninger med den posisjonen du merket. Skyv grep på gassen ermet fullt. Fjern eventuelle epoxy som bygger seg opp på utsiden når du har skjøvet grep hele veien på. Vent til epoxy til å angi eller kurere.
8

Koble fra batteriet når epoxy er fullstendig herdet. Finn et sted å installere relé bryteren på motorsykkel som er i nærheten av batteriet og tilgjengelig slik som under rytterens sete. Undersøke motorsykkelen å finne tilbehør elektriske terminal som du vil trenge for å få tilgang
9

Strip 1/2-inch av begge ender av to stykker av 12 -. Eller 14-gauge. Sett den ene ende av hvert stykke inn i røret på enden av en ring-kontakt. Crimp røret på ledningen med ledning crimpers. Plasser den andre enden av hver ledning i den ene enden av røret en spade-kontakt, én for hver ledning. Crimp kontakten til hver ledning med wire crimpers.
10

Place en av ring-kontakten på den positive batteripolen. Skyv spade kontakt i den andre enden av ledningen på den positive tre terminal på en 12-volts relé-kontakt. Plasser den andre ringen kontakten på minuspolen. Skyv spade kontakten på negative -5 terminalen på 12-volt relé-kontakt. Din 12-volt relé kontakten har en nummerert ledningsnett skjematisk trykt på siden av huset sitt. De større terminal innlegg merket "3" og "-5" er for el-ledning tilkoblinger som går til batteriet, tre fører til positive batteripolene og -5 fører til minuspolen. De mindre terminal innlegg merket "1" og "2" er for de byttet elektriske tilkoblinger som fører til de oppvarmede håndtak.
11

Velg en av de to ledningene som går fra venstre og høyre håndtak. De to eksterne ledninger som kommer fra hver grep er ikke polarisert, noe som betyr at de er verken positive eller negative, så det spiller ingen rolle hvilken av de ledningene du bruker for dette trinnet. Stripp 1/2-inch av plastmaterialet isolasjonen fra enden av den venstre grep wire og høyre grep wire. Sett endene på ledningene i røret på toppen av en spade hunn-kontakt. Crimp bruke wire crimpers
12

Strip 1/2-inch av plast isolasjon fra endene av en tre-fots stykke 16 -. Eller 24-gauge. Sett trådendene inn i en kvinnelig spade kontakten og crimp. Re-koble til batteriet.
13

Finn en ledning som vil være en kilde til slått strøm, for eksempel en frontlys wire. Dytte et lite hull gjennom isolasjonen på ledningen med en nål, plasserer den røde sonde av et voltmeter inn i hullet og den svarte proben på et stykke jordet metall for å teste wire for strøm når tenningen er på. Ledningen skal ikke ha strøm når tenningen er slått av. Dette vil være din makt wire.
14

Slå av tenningen og koble fra batteriet. Kutter strømmen wire. Strip 1/2-inch av plast isolasjon jakke av strømmen wire. Twist en av bart metall ender av et 4-amp sikring og bolig til strømledningen. Vri den andre enden av strømledningen til denne samme join. Tvinn den andre enden av sikringen huset til den ene enden av 16 -. For 24-gauge
15

Lodd tvunnede ledninger. Pakk kobles med elektrisk tape når de er avkjølt.
16

Slå på motorsykkelens tenningen. Slå på voltmeter. Plasser den røde sonde på voltmeteret på -5 terminalen innlegget og den sorte ledning på en jording flekk på rammen. Den bør leses +12- volt eller nær den. Når releet slås på, kan du høre et klikk. Hvis releet ikke slår seg på, dobbeltsjekke alt av wire tilkoblinger. Hvis den gjør det, skyver den kvinnelige spade kontakten på 16 - til 24-gauge på -5 terminalen innlegget
17

Place stafetten i et område hvor det kan trygt avgir varme.. Fest stafetten med plast zip bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110793.html

Previous:
Next:

motorsykler