Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Motorsykkel Foot Peg for Honda Rebel 250

The Honda Rebel foten pinnene er ikke justerbar. En løsning for dette er å installere en justerbar offset adapter, deretter installere foten pinnene på denne adapteren. En annen løsning er å erstatte dem med foten pinnene som har offset bygd inn i dem. Det er mange adaptere og foten pinnene fra tredjeparts produsenter. Instruksjoner
en

Fjern gjeldende foten pinnene. Klem sammen de to bøyde tines av splinten i bunnen av foten pinne dreiepunkt, og trekk den ut. Skyv klinke opp og ut. Legg merke til hvor skivene gå og hvordan våren festes slik at du kan installere dem.
2

Installer din nye offset foten pinnene eller en offset adapter. Se instruksjonene som fulgte med knagger eller adapter, men vanligvis er det bare et spørsmål om å reversere trinn 1. Hvis du har installert foten pinnene gå til trinn 5.. Hvis du har installert et adapter, videre til trinn 3..
3

Juster adapter til den posisjonen du vil tillate foten pinnene i. De fleste adaptere justering i 360 grader av hvor mye offset . Se adaptere instruksjoner for hvordan du justerer dem, men vanligvis bare én bolt er involvert;. Løsne bolten, justere adapteren og skru bolten
4

Fest foten knagger til adapteren etter kortets instruksjoner.
5

Flytt girspaken for den nye foten pinne posisjon, hvis det er nødvendig. Fjern sin bolt. Trekk den av riflet skaft. Flytte den, og skyv det tilbake på sporete akselen. Erstatt det er bolt.
6

Flytt bremsepedalen for bruk sammen med din nye foten peg posisjon, hvis det er nødvendig. Finn bremsen høydejustering omtrent en tomme bak høyre fot peg dreiepunkt. Flytt bremsepedalen opp eller ned til dine preferanser.
7

Juster bremsepedalen fri lek. Det bør være omtrent en tomme av fri lek før bremsing begynner. Ved slutten av bremsestangen er en justeringsmutter. Skru den med urviseren reduseres gratis spille, og skrus den justerbare mutteren mot urviseren øker free play
8

Sjekk bremsen lysbryter, hvis du justert brems posisjon.. Bremselyset bør aktivere like før pedal free play ender og bremsing begynner. Dreie justeringsmutterne på bryteren for å endre det. Bryteren er på høyre side, under batteriet.
9

Justering av passasjerens foten pinnene er det samme prosedyre, bortsett fra, selvfølgelig, trenger du ikke justere giret eller brems etterpå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110792.html

Previous:
Next:

motorsykler