Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å stramme en kjede på en 2003 Honda 400EX

Hondas 2003 TRX400 var tilgjengelig i to trims: nytten stil Foreman og sportslig 400EX. Mens de fleste all-terreng kjøretøy bruke en drivaksel å drive bakhjulet, er begge TRX400 modeller bygget rundt en kjede-drevet endelige stasjon som er mer vanlig på sport-bare ATV. Bruken av en kjede muliggjør et større utvalg av fleksibilitet og effektivitet, men krever hyppig tilstramming for å hindre at kjettingen fra å festes eller slipping av dens tannhjulene. Selv om dette kan høres vanskelig, kan de fleste TRX400 eiere utføre en normal kjeden justering på mindre enn 10 minutter. Du trenger
6 mm unbrakonøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park ATV på et flatt, jevnt arbeidsområdet. Skifte girkasse i nøytral.
2

Trykk ned midtveis i den øvre delen av kjeden, mellom motoren og den bakre tannhjul. Ideelt sett bør kjeden har en 1/4 til 1 5/8 tommer av slakk.
3

Løsne alle fire bærende holder klype bolter, som ligger på ytterkanten av den bakre svingarm, med en 6 mm unbrakonøkkel.
4

Sett den L-formede enden av 6 mm unbrakonøkkel i ett av sporene på venstre side av lageret holder, like bak bakre tannhjul. Drei unbrakonøkkelen mot deg for å stramme kjedet, eller fra deg for å løsne kjedet.
5

Stram lagerholder klype bolter, deretter sjekker hvor mye slakk i kjeden. Hvis kjedet slakk er fortsatt større enn en 5/8 tommer eller mindre enn en 1/4 tommers, løsne lagrene holder klype bolter og omstille kjeden, ved hjelp av lageret holder.
6

Stram lagerholder klype bolter til 15 fot-pounds, med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111665.html

Previous:
Next:

motorsykler