Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte ATV Bremser

Bremsene på en all-terrain vehicle (ATV) er stadig utsatt for tung bruk og kan bære gjennom ganske raskt. Hvis venstre ukontrollert, kan det slitte bremse sko eller pad faktisk skade ATV bremsesystemet. Pass på at bremsesystemet på ATV fungerer. De fleste ATV bruke en trommel brems på hvert forhjul og en enkelt plate brems på bakakselen, noe som forenkler oppgaven med å erstatte bremse sko og pads. Mens de fleste mennesker kan fullføre jobben lett, har en grad av fortrolighet med maskinen din vil hjelpe. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
Jack
Tenger
Wrench satt
Bremse-spray
80 sandpapir
Bremsesko
Bremseklosser
Vis flere instruksjoner
Front Brake Sko
en

Løsne venstre forhjul er hjulmuttere med en pipenøkkel. Sett på parkeringsbremsen og løft den fremre enden av ATV av bakken med jack. Skru til mutrene helt og trekk hjulet av aksel knutepunkter.
2

Fjern splinten fra midten av akselen hub med tang. Skru av mutteren fra hub med en pipenøkkel og trekk navet av forakselen for å få tilgang foran bremsetrommelen.
3

Finn bremsehendelen arm på bremsetrommelen, som er koblet til bremse-. Skru på bremseslangen er lås mutteren med en fastnøkkel og trekke kabelen ut av håndtaket. Trekk dekselet av bremsen trommelen.
4

Trekk bremseskoene ut av bremsetrommelen. Rens den indre overflate av bremsetrommelen med brems renere. Slip den indre overflaten med 80 sandpapir for å de-graden trommelen og fjern deigete-on rusk. Skyll trommelen grundig med brems renere.
5

Place de nye bremseklossene inn i bremsetrommelen. Monter ATV etter omvendt rekkefølge. Følg samme fremgangsmåte for å erstatte den høyre forhjul er bremseklossene.
Rear Brake Pads
6

Løsne høyre bakhjul sin slepe nøtter med en pipenøkkel. Løft den bakre enden av ATV av bakken med en jack. Skru til mutrene helt og trekk høyre bakhjul av akselen hub.
7

Fjern splinten fra midten av akselen hub med tang. Skru av mutteren fra hub med en pipenøkkel og trekk navet av for forakselen for å få tilgang til bakre bremseskiven og kalipperen.
8

Skru bremsekalippernes er bolter med en pipenøkkel og løft bøylen av bremseskiven. Trekk bremseklossene ut av bøylen.
9

Spray innsiden av bremsekalippernes med brems renere å løsne fanget rusk. Sett inn nye bremseklosser i bøylen. Skyv bøylen over bremseskiven, og på sin monteringsbrakett. Trekk til caliper bolter med en pipenøkkel.
10

Monter ATV etter omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107495.html

Previous:
Next:

motorsykler