Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bruke aceton til å rengjøre innsiden av en motorsykkel Gas Tank

Hvis du ikke bruker motorsykkelen svært ofte gasstanken kan bli gummiert opp og vil ikke få ren gass til forgasseren, og sykkelen ikke vil kjøre riktig. Selv om du bruker din motorsykkel ofte, gjør det ikke vondt å rense ut gasstanken ganger fordi over tid tanken vil uunngåelig bli skitten. Rengjøring ut de fleste motorsykler 'gasstanker er veldig enkelt. Du trenger:
Aceton
oppvaskmiddel
Vann
Hose
Tenger
Duct tape
Empty mugge
Gummi hansker
Vernebriller
hageslange /vann
Vis flere instruksjoner
en

Skru klemmen holder slangen til bunnen av motorsykkelen gasstanken med tang. Har den tomme melk jug i den ene hånden, og ved hjelp av tang, ta tak i slangen og lette den av munnstykket på undersiden av motorsykkelens gasstanken og raskt sette kannen under bensintanken basen dyse. La all gammel gass å renne ut.
2

Place duct tape over munnstykket hull på undersiden av bensintanken. Tilsett 2 kopper aceton til gasstanken og skru lokket på bensintanken. Grab sykkelstyre av sykkelen og riste motorsykkel frem og tilbake for å skubbe den aceton i bensintanken. Dette vil gi aceton til å rengjøre hele tanken.
3

Ta av duct tape og har kannen klar til å fange det skitne aceton. Tømme aceton og erstatte tape. Fyll bensintanken halvfull av en såpevann mix og sett på lokket. Grab sykkelstyre av sykkelen og riste motorsykkel og tilbake igjen slik at såpevann mix kan fullføre rengjøring gasstanken. Ta av duct tape og har kannen klar til å fange det skitne såpevann.
4

Sett vannslangen i tanken og skyll hver vegg av tanken for å fjerne overflødig såpe eller aceton. Parkere sykkelen utenfor garasjen eller på gresset, siden vannet skal strømme ut av avdekket basen gasstanken munnstykket mens du skylle gasstanken.
5

Plasser slangen tilbake på basen gass tank dyse og skru klemmen tilbake på med tang. Fyll bensintanken med frisk gass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106675.html

Previous:
Next:

motorsykler