Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan søke Dirt Bike dekaler

dekaler kan legge pizzazz og skape et tilpasset utseende på en dirt sykkel. Decal tallene er ofte viktig og nødvendig på dirt bikes å skille mellom sjåfører på racerbaner. Sponsorer også enige om å hjelpe til med finansiering i bytte for å søke dekaler av en virksomhet slagord eller reklame på skitt sykler. Dirt bike grafikk kommer i et bredt utvalg av størrelser, farger og design, men er lett å påføre i løpet av kort tid. Du trenger:
Decal (s)
Glass renere
Tack klut
Gamle kreditt-eller debetkort
Blyant
Tissue
Spray flaske med såpevann

Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

Spray glassrens på de områdene hvor du vil plassere dine dirt bike dekaler for å fjerne skitt og rusk. Hvis du ikke fjerner skitt, olje eller annet rusk, vil du ikke oppnå en god vedheft til overflaten. Gni områdene forsiktig med en tack klut for å fjerne overflødig rusk og oljer.
2

Cut rundt merket og la et overskudd grensen til omtrent en tomme hele veien rundt. Plasser klistremerket på det området som du ønsker å bruke den. Ta en blyant og lett spore rundt dirt bike klistremerke for å lage en svak linje for å sikre en ryddig jobb. Sett etikett side.
3

Lett spray plasseringen for en grafisk med såpevann i en sprayflaske. Dette vil gi deg litt tid til å fikse eller fjerne merket hvis det er skjevt, eller hvis du bestemmer deg for at du ikke er fornøyd med utseendet av grafikken på dirt bike.
4

Fjern det nederste laget av den klebrige delen av merket. Dette er den nederste del som fester seg til overflaten. Forsiktig skrelle et hjørne av bunnlaget ut av dirt bike merket og lett trekke til kompet er fjernet.
5

Hold merket med begge hender ved hjelp av tommelen og indeksere fingertuppene. Plasser klistremerket over din svake spor og justere for å sikre en vellykket kamp før påføring.
6

Påfør merket forsiktig til det spores området starter på den ene siden og jobbe deg over. Ikke plasser hele klistremerket på det området. Du kan utvikle store luftbobler eller skade merket ved bunching den opp.
7

Ta din gamle kredittkort eller debetkort og lett gni mot klistremerke. Så tommelen og gni hele området for å fjerne små luftbobler.
8

Fjern den øverste lagene av merket ved å forsiktig skrelle den langsomt av ved et av hjørnene. Forsiktig ta en vev og gni rundt kantene på merket for å fjerne svak blyant spor.
9

Gjenta trinnene over for alle dirt bike dekaler som du ønsker å søke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106676.html

Previous:
Next:

motorsykler