Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du driver en Yamaha V-Star 1100

En motorsykkel er en ting av skjønnhet, og med mengden av glatte krom styling på en Yamaha V-Star 1100, vil du ønsker å kjøre det riktig og unngå å sette riper på den ved å slippe den på hardtop. Riding en cruiser som V-Star er litt forskjellig fra å ri andre stiler av sykkel, og kraften fra motoren vil ta litt tid å bli vant til. Du trenger
Motorsykkel utstyr
Manual
Vis flere instruksjoner
en

Få riktig sikkerhetsutstyr i tilfelle av en feilvurdering i ridning. En Department of Transportation-godkjent hjelm er et must, selv om staten ikke krever hjelmer. Rent bortsett fra å holde hodet så trygg som mulig i krasj, vil et visir holde bugs ut av øynene. Også nyttig er beskyttende hansker, solide støvler og hudtyper. Som enhver syklist som har opplevd et fall eller en krasj vil fortelle deg, er veien utslett ikke pen.
2

Lær hvordan å kontrollere sykkelen for sikkerhetsspørsmål før du sykler. Det grunnleggende er dekktrykk, olje, aksling og bremsevæske nivåer, bremser, clutch og gass. Den V-Star har en kardang, så du trenger ikke å vite hvordan du justerer en kjede. Test lysene og slå signaler ved å slå av og på en bryter om gangen på styret. Den manuelle vil gi deg de nødvendige spesifikasjoner for rutinekontroll.
3

Sett nøkkelen i tenningen, men ikke slå den på ennå. Vri nøkkelen fra låst stilling, slik at forhjulet til å flytte.
4

Sitt på sykkelen og få en følelse for vekten med begge føttene ned. Den V-star 1100 er en tung motorsykkel, en vekt på over 600 pounds, så dette vil ta litt praksis. Når du er komfortabel med det naturlige tyngdepunktet av sykkelen, løfte opp stativet på venstre side med venstre fot mens du holder vekten på høyre fot. Du må vinkle sykkelen over til høyre litt for å gi stativet plass til å bevege seg. Sette begge føttene tilbake på bakken.
5

Pull i bremsehendelen på høyre håndtak for å vurdere bremseeffekt på de skivene foran. Plasser venstre foten ned og flytte sykkelen litt, testing bremsepedalen på høyre side med høyre fot. Dette driver bakbremsen.
6

Scoot sykkelen rundt til du er komfortabel med vektfordeling, særlig ettersom saldoen endrer når du bruker bremsene. Øv klikke gjennom girene. For å gjøre dette, hold i clutch hendel på venstre styre og bruke venstre fot til å trykke på girspaken ned og opp gjennom girene. Returner girene til nøytral. I et åpent flatt område, slå på tenningen ved å trykke på den elektriske startknappen.
7

Dra forsiktig i gasspaken på høyre håndtak når sykkelen er i friløp og lytte til motoren. En veldig høyt motorstøy indikerer at du trenger en mildere preg. Når du er komfortabel med gassen, holder på bremsen, dra i clutch og klikk på girspaken ned i første gir. Løsne bremsen. Sakte slipper clutchen samtidig vri gassen veldig forsiktig. V-stjernen kan stoppe et par ganger mens du får denne prosessen rett, men alltid feile på den milde siden av gassen i tilfelle sykkelen blir borte fra deg. Når første gir er mestret, prøv å endre opp et redskap ved å trekke i clutch mens sykkelen er i bevegelse, og slipper gassen et øyeblikk, klikke opp i andre og sakte slippe clutchen mens du vrir på gassen forsiktig. Gjenta denne prosedyren for høyere gir.
8

Practice ridning rundt et øde område før du får taket på flere ferdigheter som er involvert i drift av V-Star, og bare gå på motorveien når du er klar .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109926.html

Previous:
Next:

motorsykler