Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en GL1100 Engine

Gjenoppbygging en Honda GL1100 motor krever mye av mekanisk evne og kunnskap. Reassembly krever mye konsentrasjon og noen spesialitet verktøy. Når tidspunktet er angitt, må det gjøres nøyaktig, ettersom 1100 er en forstyrrelse motor. Motorskade vil resultere hvis du gjør ting feil. Har en motor manuell hendig og gjenoppbygging kan være vellykket. Du trenger
Reference manual
Engine stå
metriske stikkontakter og skiftenøkler
Bladmått
Piston pin verktøy
mikrometer
Straight edge eller glass plate
innvendig mikrometer
Cylinder finpusse
Plastigauge
Dial indikator
Piston ring kompressor
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Engine Demontering
en

Drain olje og kjølevæske fra motoren og kast. Plasser motorsykkelen på sitt senter stativet og fjerne motoren fra rammen. Plasser den sikkert på en motor stativ. Motoren er tung, så vil du sannsynligvis trenger en assistent for dette trinnet i prosessen.
2

Demonter motoren saken, som starter på baksiden av motoren. Fjern vakuum forhånd mekanisme, den mekaniske advancer, og den bakre motordekslet. Fjern skattekart pumpe bolt og tannhjulet og den mekaniske advancer drivakselen. Fjern starteren også. Merke alle deler og skruer som du fjerner dem og plassere dem på en stor rent arbeidsområde.
3

Fjern kjølevæske rør, dekker topplokket og timing belte dekker. Drei motoren til øvre dødpunkt (TDC) og merk hver timing belte med en pil for å vise rotasjonsretningen. Også markere beltene med en R og en L for å indikere hvilken side de kom fra. Løsne beltet strammer boltene, og flytte dem bort fra belter og deretter feste boltene. Fjern belter, ved hjelp av forsiktighet for ikke å få olje på belter eller de må byttes ut. Drei veivakselen 90 grader begge retninger fra øvre dødpunkt. Dette vil tillate deg å flytte kamaksler uten å kjøre en ventil i stempelet.
4

Fjern front motordekselet, kamaksel trinser og kamaksler. Fjern topplokk, og sett til side. Fjern de 19 skruene fra venstre motor saken, og de tre boltene fra høyre. Rotere motoren slik at venstre side er opp. Flytt skift armen vekk fra skift trommel, og delvis skille case halvdeler. Bruk et par av to av firere for å støtte store bokstaver, og plassere butikk håndklær under stemplene, slik at de ikke vil slå overføringen når venstre tilfellet er fjernet. Løft av venstre motor saken.
5

Fjern venstre og høyre side stenger og stempler, ved hjelp av et metall markør for å markere hvilken sylinder de kom fra. Fjern veivakselen, og nøye sett den til side.
Inspeksjon, rengjøring og sammensetting
6

Inspiser stenger, stempler og veivaksel for slitasje. Erstatte noen produkter som ikke passerer inspeksjon. Bruke innvendig mikrometer, inspisere sylindere for ut av runde og slitasje. Dersom flaskene er slitt, og det er nødvendig å bore dem, kjøpe nye stempler for å passe de nye borehullet. Kontroller sylindrene for warpage, sjekker inn et kryss og tvers mønster. Hvis sylindere ikke trenger å være kjedelig, deglaze dem ved hjelp av en sylinder finpusse.
7

Bruk måleur for å sjekke veivakselen for taper og out-of-runde. Midlertidig installere veivakselen, og bruke plastigauge å avgjøre om lagrene må byttes. Hvis de gjør det, se i manualen for å bære valg, og kjøpe nye lagre. Ved hjelp av et stempel, en stempel-presse ringen inn i sylinderen. Inspisere slutten gap, og hvis det ikke faller innenfor service-grensene, må stempelringer.
8

Rengjør alle deler grundig hvis de skal brukes om igjen. Som nye elementer er plassert på arbeidsflaten, kaste gamle elementer, eller sett dem til side et annet sted, slik at de ikke er et uhell gjenbrukes. Legge ut alle verktøyene du trenger, og sørge for at de er rene før du begynner montering.
9

Installer veivakselen. Rave stempelringer gapene 120 grader fra hverandre. Frakk stempler og ringer med et tynt lag med olje før du installerer. Monter høyre side stempler og stenger i sylinderne de kom ut av, ved hjelp av stempelet ringen kompressor. For å unngå skade på veivaksel, plassere små deler av gummi slangen over stangen boltene før montering. Installer stang caps og dreiemoment i henhold til spesifikasjonene. Installer venstre side stempler og stenger, som sikrer stengene ansikt riktig retning og olje hull oppstillingen. Installere venstre motor tilfellet bruker saken støtte og stempel baser. Påfør tetningsmiddel til sakens halvdeler, fjerne stempelet baser og saken støtter, og sete sakene sammen. Stram boltene til riktig moment spesifikasjoner.
10

Fortsett montering i motsatt rekkefølge av demontering. Ved hjelp av momentnøkkel, dreiemoment alle bolter til riktig spesifikasjon. Bruk nye pakninger og o-ringer for å sikre at det ikke er noen lekkasjer. Følg alle trinnene i manualen om timing belte installasjon, som utilbørlig timing vil forårsake alvorlig skade på motoren. Reinstallere motoren i rammen. Kjør motoren og kontroller for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109286.html

Previous:
Next:

motorsykler