Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer en Yoshimura eksos på en 2007 Honda CBR 1000

Yoshimura R & D har en lang historie med å lage race-vinnende motorsykkel eksos komponenter, som tilbyr en rekke slip-on lyddempere for Hondas CBR1000RR sport sykkel. Selv om disse slip-on eksos er enklere å installere enn en full-system erstatning, krever de en god del demontering. Les installeringsinstruksjonene som følger av Yoshimura før start av jobben, og kjenner dine grenser. Du bør kanskje vurdere å ha arbeidet som utføres av en kvalifisert Honda tekniker hvis du ikke føler du kan fullføre oppgaven. Du trenger
tenningsinnstilling
5mm og 8mm Allen fastnøkkel
Stikknøkkel
8mm og 12mm socket
Nylon strips
Yoshimura Slip-on eksos kit
Degreaser

Vis flere instruksjoner
en

Åpne den bakre passasjersetet er lås, bruke tenningsnøkkelen. Løft baksiden av setet opp og trekk hele setet ut av motorsykkelen. Løft de bakre hjørner av rytterens sete opp og skru setet bolter, med en 5mm unbrakonøkkel. Trekk setet bakover og ta den ut av motorsykkelen.
2

Skru de to skruene som fester fronten av halen cowl til seteskinnene, ved hjelp av en 5mm unbrakonøkkel. Skru de to boltene som fester halen hetten til baksetet låsemekanisme, ved hjelp av en 5mm unbrakonøkkel.
3

Trekk halen hetten mot baksiden av motorsykkelen og vippe den litt opp . Dra høyre og venstre side av pipen ut og over motorsykkelens sub-frame.
4

Trekk den bakre blinklys stikkontakter fra ledningsnettet på venstre side av motorsykkelen sin sub-frame. Skru av bakskjermer boltene på begge sider av sub-frame, ved hjelp av en 8mm socket. Skru bolten feste toppen av fender til underrammen, ved hjelp av en 5 mm sekskantnøkkel. Trekk fender bort fra sub-frame.
5

Skru den høyre foten pinne holder bolter, ved hjelp av en 8mm unbrakonøkkel, og trekk holderen bort fra rammen. Fjern den svarte plasten varmeskjoldet bak foten pinne holder, med en 5mm unbrakonøkkel for å skru den bolten. Skru den høyre bakre foten pinne holder, ved hjelp av en 8mm unbrakonøkkel.
6

Løsne eksospotten bolter og eksos klemmer mellom lyddemperen, mid-pipe og header pipe, ved hjelp av en 12mm socket. Hold lyddemperen på plass og fjerne lyddemperen boltene helt, ved hjelp av en 12mm socket. Sett lyddemperen side.
7

Trekk kontrollkabler ut av eksos ventil holdere på midten av røret. Trekk mid-pipe ut av overskriften rør. Sikre kontroll kabler til motorsykkelens sub-frame, ved hjelp av nylon strips.
8

Skru de tre festeboltene fra innsiden av lyddemperen er varmeskjoldet, ved hjelp av en 5mm unbrakonøkkel. Kast varmeskjoldet.
9

Rengjør området under sub-frame grundig med et avfettingsmiddel. Påfør selvklebende varmeskjoldet, som følger med i settet, til bunnen av sub-frame.
10

Bytt gummituter og avstandsstykker fra lyddemperen og mid-rør festepunkter med maljer og avstandsstykker inkludert i settet.
11

Monter den nye mid-pipe og lyddemper på motorsykkel, løst stramme ny monteringsutstyr og eksos klemmer som følger med settet, ved hjelp av en 12mm socket.

12

Flytt eksospotte og mid-pipe til de er jevnt rettet. Trekk til eksos klemmer og montering maskinvare, med en 12mm socket.
13

Monter motorsykkel i motsatt rekkefølge av demontering. Ikke installere kontrollkabler på den nye mid-pipe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107667.html

Previous:
Next:

motorsykler