Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Davidson Hydrauliske Rygg Installasjonsinstruksjoner

De fleste av dagens era Harley Davidson motorsykler er fullastet med tilbehør som mål å skape en luksuriøs opplevelse, inkludert satellitt-radio, håndterer oppvarmede grep og forhåndsinstallert hydrauliske ryggstøtter. Hvis Harley Davidson ikke kommer utstyrt med dette tilbehøret, så kan du installere en selv. For eksempel krever en hydraulisk ryggstøtte omtrent en time for en person å installere. Legge til en hydraulisk Ryggen kan bidra til å minimere ryggsmerter mens du reiser lange avstander. Du trenger
skiftenøkkel
fastnøkkel
låsebolter, 5/16-inch å 24-inch-by-7/16-inch
Låsmutter
plast skiver
unbrakonøkkel
OD vaskemaskin, 1 og 1/8-tommers
Momentnøkkel
Beskyttende plast caps
Batteri tube
klemmemutter
låsebolter, 1/4 til 20 -by-1/2-inch
Flens skiftenøkkel
Flange bolt
Flens mutter
Hex fastnøkkel, 3/16-inch
Vis flere instruksjoner
1

Fjern sal-bag deksler fra hver side av motorsykkelen. Avhengig av modell år, vil det være en (1991-nåtid) eller to (1988-1990) festeboltene. Fjern festeboltene med en skiftenøkkel.
2

Se i tjeneste for å avinstallere setet forsamlingen. Vend setesammenstillingen over til eksponere festeboltene. Fjern festeboltene festet til setet forsamlingen med en skiftenøkkel. Fjerne setet og plasser den ut til siden for å hindre mulig skade. Fjern og kast de to festebolter festet til hånden skinnesystemet plate og bakskjerm med en fastnøkkel.
3

Samle to 5/16-inch til 24-tommers-by -7/18-inch låsebolter for modell år 1998 og eldre. Installer en flat skive og låseskive på hver låsebolt, deretter finger-stram godt. Hopp over dette trinnet for modellåret 1999.
4

Finn rygg festebraketten med låsetappen foran motorsykkelen, og skyv den over rekkverket monteringsplate guideposts. Vend braketten over til imøtekomme ryggen. Tre en låsemutter og plast skive over Allen skrue, deretter finger-stram godt. Tre en Allen skrue gjennom baksiden av puten, deretter stramme den sikkert med en umbraconøkkel.
5

Plasser en 1 1/8-tommers OD skive under rygg monteringsbrakett, deretter fest den med 5/16-inch å 18-inch-by-7/8-inch låsebolter og skiver for alle 1997 og 1998 modeller uten rekkverk. Stram forsamlingen med en skiftenøkkel.
6

Thread de fjernede låseboltene gjennom ryggen festebraketten og rekkverk plate guideposts. Trekk til låseboltene til 19 fot-pounds med en momentnøkkel for modell år 1998 og eldre.
7

Fjern plastlokket og låsemutter fra stud bruke hendene. Ikke fjern plastskiven, ellers stud plate vil falle ut-av-sted. Sikre ryggen monteringsbrakett til stud plate med stud plate låsemutteren for modell år 1998 til 2008 med en skiftenøkkel. Ta frem en liten bit av batteri rør gjennom fender hullet hvis stud plate faller out-of-place. Fest røret til en av stenderne, deretter finger-trekk. Flytt tuben opp, deretter plassere stud tilbake på plass med hendene.
8

Fjern låsen bolt, mutter og skive fra bakskjerm og ramme medlem for modell år 1996 og eldre med en justerbar skiftenøkkel. Fest rygg monteringsbrakett støtte til rammen medlem med samme lås bolt, mutter og skive tidligere fjernes med en skiftenøkkel.
9

Slide klemmemutteren over rammen tverrbjelke senterhull, som ligger bak batteriet for modell år 1997 til 2008. Feste braketten støtte til rammen tverrbjelke ved å installere en 1/4 til 20-by-1/2-inch låsing gjennom konsollstøtte hullet. Træ låsebolten gjennom klemmemutteren, stram låsebolten sikkert med en skiftenøkkel.
10

Vend braketten støtte over for å imøtekomme ryggen. Vri braketten støtte opp på seteryggen monteringsbrakett. Træ en flens bolt og mutter gjennom ryggen monteringsbrakett, deretter stramme den sikkert med en flens skiftenøkkel. Sett tilbake sete montering og Saddlebag dekker.
11

Hold slit plassert mellom fører og passasjer sete åpen. Press mot ryggstøtten stenger og våren ligger på rytteren rygg. Installer stenger i ryggen braketten. Rett inn fremre posisjon på rygg pad. Juster skruen tres gjennom øyet åpningen på baksiden av puten med en 3/16-inch hex skiftenøkkel. Ikke fjern skruen helt fordi det vil være vanskelig å installere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110806.html

Previous:
Next:

motorsykler