Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere en Harley Clutch Cable

Harley-Davidson motorsykler er bygget for å tåle stress av langdistanse kjøring. En skikkelig vedlikehold rutine, derimot, er nøkkelen til motorsykkelen fortsatte ytelse. Som med de fleste motorsykler, mange Harley-Davidson motorsykler er avhengige av en grunnleggende, kabel-aktivert system for å betjene clutch. Kabel vedlikehold er lite vedlikehold, men disse kablene strekkes over tid, forårsaker et overskudd av gratis spill på clutch hendel. Hvis venstre ukontrollert, vil overdreven gratis spill på spaken hindre clutch fra løsrev helt, som fører til for tidlig overføring slitasje. Forebygging kommer i form av rutinemessige kabel justeringer, som tøyle i mengden av fri lek tillatt på spaken og holde clutch engasjement fungerer som det skal. Du trenger
Torx-27 socket
Stikknøkkel
Kombinasjonsnøkkel sett, standard (SAE)
primærfluid
Håndklær eller filler
Motorsykkel stativ eller løfte (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
en

Finn kabelen adjuster på midten av clutch kabelen og vri med klokken til regulatoren sitter mot kabelen ermet. Dette vil løsne kabelen og plasser clutch hendel er på sitt videste punkt.
2

Åpne clutch adjuster i den primære dekselet ved å fjerne derby cover, med en Torx-27-kontakten for å skru av to festeboltene. Dersom motorsykkelen er parkert på sin side stativ, kan en liten mengde primære væske renne ut av derby dekselet port.
3

Finn clutch adjuster i den primære dekselet og løsne clutch adjuster låsemutter med riktig størrelse fastnøkkel, skru låsemutteren to hele omdreininger ut.
4

Still clutch kabelen slakk ved å vri den primære sin clutch adjuster klokken til den sitter mot clutch release. Ikke stram justerings-det bør berøre utløserlager uten å legge press på den. Dette vil fjerne all slakk fra clutch kabelen.
5

Løsne clutch justering ved å vri justeringsskruen mot klokken en full sving fra sittende posisjon til å gi en liten mengde fri lek i kabelen. Stram clutch adjuster låsemutteren mens du holder regulatoren i stilling.
6

Dra og slipp clutch hendel for å sikre at kabelen beveger seg riktig i kabel ermet. Vri mid-kabel adjuster mot klokken for å stramme slakk i vaieren, slik at 1/16 tomme til 1/8 tommer av slakk på clutch hendel.
7

Tørk bort primære væske som kan ha sølt og topp av med fersk væske før du skifter derby dekselet. Stram boltene med en Torx-27 kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106645.html

Previous:
Next:

motorsykler