Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Tie Down Prosedyrer

Til vanlig observatør, transport av en motorsykkel i sengen av en pickup lastebil eller tilhenger krever litt mer enn en rampe og en håndfull av stropper. Gjør det trygt, men krever litt mer omtanke og forberedelse. Etter de riktige prosedyrene, samt å ha en assistent og riktig utstyr, vil redusere risikoen for en ulykke som kan skade motorsykkel og forårsake personskader. Velge Tie-Down utstyr

Å ha riktig utstyr er et absolutt must når transport av motorsykkelen ved henting lastebil eller tilhenger. Velg en rampe som kan bære vekten av motorsykkelen og deg selv, og vil tillate deg å gå ved siden av motorsykkelen. Om nødvendig kan du bruke to mindre ramper satt side ved side, en for deg og den andre for motorsykkelen. Du vil også trenge et sett med fem skralle tie-down stropper og myke sløyfer eller styret stropper for å hindre at tie-down stropp kroker fra skade motorsykkelens maling. Myke sløyfer fungerer best for cruisers eller motorsykler utstyrt med rørformede styret. Sport motorsykler bør bruke på styret stropper, som har kopper som passer over endene av clip-on stil styret.
Legge Motorsykkel

Laster motorsykkelen trygt på din pickup lastebil eller trailer er svært avhengig av valg av en flat, jevn parkeringsplass. Velge et område med en liten økning for å redusere vinkelen på lasterampen kan høres ut som en god idé, men det kan bli farlig hvis bakken er ujevn. Når du har valgt et lasteplan, plassere rampen mot kanten av pickup lastebil eller tilhenger, så sikre rampen til sengs med en skralle tie-down stropp for å hindre rampen sklir ut fra under deg. Hekt de resterende tie-down stropper over ankerfester på alle fire hjørner av sengen, plassere stroppene 'skralle kammekanisme nær forankringspunkt. Legg de stropper frie ender mot sidene av sengen. Stå ved siden av motorsykkelen med stativ hevet, og skyv deretter motorsykkelen opp midt på rampen. Har din assistent hjelp push, om nødvendig. Stopp når forhjulet berører den fremre enden av pickup lastebil eller trailer seng, senk motorsykkel på stativ sin.
Sikre Motorsykkel

Forbereder styret vil avhenge av hvilken type motorsykkel du transporterer. Hvis du skal transportere en sport sykkel, slip håndtak-stropp kopper over motorsykkelens styret. Ellers sløyfe de myke løkker over begge sider av sykkelstyret. Hekt de fremre festepunkter stroppene på håndtak-stropper eller løkker. Har din assistent skreve motorsykkel med begge føttene jevnt plantet på sengen gulvet og løft det i en oppreist posisjon. Hold støtten senket. Trekk tie-down stropper jevnt inntil motorsykkelen er holdt vertikalt av stroppene. De tie-down stropper må være tett uten å komprimere gaffelen mer enn en tomme for å unngå å skade gaffel olje sel. Forsiktig vrikker motorsykkel fra side til side, mens assistenten er fortsatt sitter på den, for å sikre at motorsykkelen holdes sikkert på plass. Ta frem en myk bue over motorsykkelens ramme nær bakhjulet, og deretter koble de bakre festepunkter stroppene på løkkene. Trekk begge bakre festepunkter stroppene jevnt og tett, deretter knytte de frie endene av tie-down stropper til festepunktene med slip knop. Du kan heve motorsykkelens stativ på dette punktet. Før du drar, ta av rampen og plassere den i sengen ved siden av motorsykkelen.
Lossing Motorsykkel

Park din pickup lastebil eller trailer på et flatt og jevnt område og sette opp rampen, som beskrevet tidligere. Har din assistent skreve motorsykkel med begge beina plantet godt på sengen gulvet, og deretter slippe de bakre tie-down stropp cam mekanismer. Hekt de bakre stroppene og trekk de myke sløyfer ut av motorsykkelens ramme. Har din partner lavere stativ, og skyv motorsykkelen til høyre for å skape litt slakk i høyre tie-down stropp. Slipp høyre tie-down stropp sakte da og hekte den av styret stropp eller myke loop. Løsne og ta av til venstre tie-down stropp, senk motorsykkel på støtten sin. Har din assistent demontere motorsykkelen. Stå ved siden av motorsykkelen og rull den ned rampen, bruker forbremsen til å bremse sin nedstigning etter behov. Senk motorsykkel på stativ sin, når det har blitt rullet bort fra rampen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111173.html

Previous:
Next:

motorsykler