Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sjekke olje i en Harley Davidson

Mange motorsykkel riding kurs instruere sine studenter til å sjekke deres motorsykkel olje forsyning før hver tur. Dette er en ganske enkel oppgave for de fleste motorsykler, men Harley-Davidson-maskiner, som bruker tre separate oljetyper, utgjør et ganske unikt problem. Mens motorens olje forsyning og overføring væske kan kontrolleres enkelt med dip pinner bygget inn i tanklokk, er den primære stasjonen væsketilførsel kun tilgjengelig ved å fjerne den primære sin runde derby dekselet. Du trenger
Towel
Harley-Davidson 20W50 motorolje
Harley-Davidson primære væske
Torx-27 skrutrekker
Harley-Davidson overføring væske
Vis flere instruksjoner
Kontrollere Motor Oil
en

Start motorsykkel. La den varmes opp i stedet for tre minutter, så stopper motoren.
2

Skru av påfyllingslokket fra høyre side av oljetanken, under rytterens sete. Tørk av lokket er målestaven ren med et håndkle.
3

Sett peilepinnen helt inn i oljetanken og trekke det tilbake. Legg merke til oljenivået i forhold til Add linjen som er merket på peilepinnen.
4

Hell 20W50 motorolje inn i oljetanken er filler halsen for å heve oljenivået etter behov. Sett peilepinnen og skru oljepåfyllingslokket på plass.
Kontroll av Transmission Fluid
5

Skru av påfyllingslokket fra høyre side av transmisjonen. Tørk av lokket er målestaven ren med et håndkle.
6

Sett peilepinnen helt inn i overføring og trekke det tilbake. Legg merke til oljenivået i forhold til Add linjen som er merket på peilepinnen.
7

Hell Harley-Davidson overføring væske i girkassen sin filler halsen for å heve oljenivået etter behov. Sett peilepinnen og skru lokket på plass.
Kontrollere Primary Fluid
8

Skru av derby dekke sin bolter, ved hjelp av en Torx-27 skrutrekker. Trekk derby dekselet og pakningen vekk fra det primære for å få tilgang til clutch inspeksjon porten.
9

Se inn i primær dekning gjennom clutch inspeksjon porten. Legg merke til den primære væske-nivå i forhold til bunnen av den primære sin clutch montering.
10

Pour Harley-Davidson primære fluid inn i clutchen inspeksjonsåpning for å heve væskenivået til bunnen av clutch forsamlingen etter behov.
11

Sett derby dekselet og pakningen på den primære dekselet. Stram derby dekke bolter, ved hjelp av en Torx-27 skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107765.html

Previous:
Next:

motorsykler