Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Skjær et motorsykkelkåpe

Selv om prosessen høres skremmende, kutte en motorsykkelens kåpen er vanligvis gjort for å imøtekomme et par av rase-stil ramme glidere, som gir ekstra beskyttelse for motorsykkelens sensitive ramme og motor. Disse ramme glidere monteres direkte på rammens motorfester. Dessverre er motorfester vanligvis skjult rett under motorsykkelens side fairings, som krever at du klippe et hull i Fairings å la rammen glidere å stikke. Skjærer ut dette hullet tar litt forberedelser, men det er en jobb som er godt innenfor rekkevidde for de fleste motorsykkel ryttere. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Stikknøkkel
Frame slider kit
Putty
1/8-tommers borekronen selg Electric drill
1-1/2- tommers hullsag
Vis flere instruksjoner
en

fjern side fairings fra motorsykkelen ved hjelp av en umbraconøkkel for å løsne de fairings 'bolter.
2

Skru av motoren mount bolt fra den ene siden av motorsykkelen, med en pipenøkkel. Sett på rammen glideren er bolt løst på motor mount, med en pipenøkkel.
3

Plasser en klump av kitt så nært som mulig til motorens posisjon festet på innsiden av kåpe. Hold kåpen sammen med motorsykkelen og trykk på hodet av rammen slider bolten inn i kitt. Ta av kåpen.
4

Bor et 1/8-tommers pilot hull i midten av innrykk igjen i kitt av rammen slider bolt, ved hjelp av en elektrisk drill.
5

Hold fairing mot motorsykkel igjen for å teste plasseringen av pilothull i forhold til rammedelen glideren bolten. Bore enda en 1/8-tommers pilot hull om nødvendig.
6

Fjern kitt fra kåpen. Skjær et 1-1/2-inch hull i kåpen med en hullsag, ved hjelp av pilothull som en markør.
7

Sett på rammen glideren på motor mount, ved hjelp av en pipenøkkel til stramme rammen slider bolt. Installer side kåpe over rammen glideren og på motorsykkel. Stram kåpe er bolter, ved hjelp av en umbraconøkkel.
8

Gjenta på den gjenværende siden kåpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107605.html

Previous:
Next:

motorsykler