Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner du Countershaft Sprocket på en KLR-650

Kawasaki KLR 650 dual-sport motorsykkel er designet for rytteren som liker å ri på asfalterte motorveier, men med en sunn dose av off-road kjøring. Som de fleste motorsykler, bruker KLR 650 en kjede-og-tannhjul drivsystem for å drive motorsykkel fremover. I de fleste tilfeller vil det bakre tannhjulet ta hovedtyngden av skader forårsaket av slitasje og veien rusk. Imidlertid kan en slitt eller strukket kjeden skade foran, eller mellomaksel, sprocket tenner, noe som vil bryte ut eller slites bort til en skarp spiss. En utslitt tannhjul kan få kjedet til å ryke eller knipse. Du trenger
5 mm unbrakonøkkel
Flat skrutrekker eller lite brekkjern
22 og 27 mm kontakter
Socket fastnøkkel
Beholde vaskemaskin
Momentnøkkel
Splint
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Parker KLR 650 på sin kick stand. La motoren avkjøles i minst en time, hvis motorsykkelen har blitt ridd før begynnelsen.
2

Fjern mellomaksel tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren, nær venstre fot pinne, ved hjelp en 5 mm unbrakonøkkel.
3

Lirk beholde vaskemaskinen er brettekant bort fra mellomaksel sprocket mutter, med en flat skrutrekker eller en liten lirke bar.
4 < p> Engasjer foran og bak bremser ved hjelp av en assistent. Skru av mellomaksel sprocket mutter, med en 27 mm pipe og en lang håndteres pipenøkkel. Slipp bremsene når mutteren er løs. Trekk beholde vaskemaskinen ut av girkasse mellomaksel og tannhjul.
5

Løft KLR 650 på sitt senter stand. Trekk splinten ut av høyre side av bakakselen med en tang. Løsne bakakselen mutteren fra høyre side av akselen, ved hjelp av en 24 mm pipe og en pipenøkkel.
6

Løsne kjedestrammertappen låsemuttere, som ligger ved enden av begge sider av svingarmen, ved hjelp av en 12 mm fastnøkkel. Drei begge kjedestrammertappen bolter mot tre hele omdreininger med en 12 mm fastnøkkel til å løsne kjeden.
7

Løft kjettingen ut av mellomaksel sprocket, trekk tannhjulet ut av overføring mellomaksel for hånd.
8

Skyv en ny mellomaksel tannhjulet på ribbene på undersiden av mellomaksel, og løft kjedet på tannhjulet tenner. Ta frem en ny beholder vaskemaskin på plass mot mellomaksel tannhjulet. Skru mellomaksel sprocket mutteren på plass for hånd.
9

Slå kjedestrammerskruen bolter klokken tre hele omdreininger med en 12 mm fastnøkkel til å stramme kjedet. Stram kjedestrammertappen låsemuttere mot endene av svingarm med en 12 mm fastnøkkel. Skru bakakselen mutter på høyre side av akselen for hånd. Sett inn en ny låsesplint i hullet på høyre side av bakakselen. Bøy pin ben ut med tang for å låse bakakselen mutteren på plass.
10

Senk KLR 650 på sin kick stand. Stram den bakre aksel mutteren til 69 fot-pounds, ved hjelp av en 22 mm pipe og en momentnøkkel.
11

Engasjer begge bremsene ved hjelp av en assistent. Stram mellomaksel sprocket mutteren til 72 fot-pounds, med en 27 mm pipe og en momentnøkkel. Bøy beholde vaskemaskinen er blafrer mot siden av mellomaksel sprocket mutter, med en flat skrutrekker eller en liten lirke bar.
12

Sett mellomaksel tannhjulsdekselet på venstre side av motoren, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111335.html

Previous:
Next:

motorsykler