Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Juster Mikuni BST Forgasser

Mikuni er en produsent av motorsykkel forgassere, basert i Japan. De er ofte montert som fabrikken standard til ensylindret motorsykler produsert der. BST er et budsjett enhet som har mer av en "Set and Forget" stil enn en forestilling produkt, men de må være riktig justert for å unngå en rekke problemer, inkludert feiltenning, steiling, eller plugg og stempel begroing. Justeringsskruene er i en litt annen posisjon enn på andre karbohydrater, men fremgangsmåten er den samme. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

starte sykkelen og la motoren gå i fem til ti minutter. Motoren trenger å nå sitt optimale driftstemperatur for å sikre at deler av forgasseren utvide til gjenspeile hvordan de vil utføre mens du rir normalt.
2

Lukk full gass og la motoren tomgang. Lokaliser justeringsskruen på undersiden av forgasserhuset. Skru skruen til du hører at drivstoffblandingen begynne å kjøre lean. Du kan identifisere dette ved en dukkert i rev nivå, og muligens noen misfiring.
3

Vri skruen tilbake den andre veien til motoren idles komfortabelt og konsekvent. Ta sykkelen ut for en kort tur, ta skrutrekker med deg. Åpne gassen så bredt som mulig og sørge for at drivstoff forblir konsistent gjennom hele turtallsregisteret. Hvis blandingen går magert når gassen er åpen, legg en halv omdreining til justeringsskruen og teste den igjen. Gjenta denne prosessen inntil motoren jevnt gjennom hele turtallsregisteret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111429.html

Previous:
Next:

motorsykler