Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik reparerer en Chain sak Seal på en 2007 Harley Davidson Softail

Oljelekkasje på barnetrinnet saken på en 2007 Harley-Davidson Softail oftest indikerer en olje segl trenger oppmerksomhet. Tegn på en dårlig forsegling er olje på saken eller dråper olje på fortauet der du parkere sykkelen. Selv motorsykkelen har en remdrift, blir primæraggregatet tilfelle fremdeles refereres til som en kjede av mange tilfelle mekanikk. Vanligvis reparerer du en olje segl ved å erstatte den med en ny pakning. Jobben krever grunnleggende mekaniske ferdigheter og standard verktøy. Du trenger
bunnpanne
Hex fastnøkkel
Pry skrutrekker
Shop fille
Chain saken segl
Lett maskinolje
2-tommers socket
Gummiklubbe

Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på støtten sin og la motoren avkjøles helt. Plasser en bunnpannen på bakken under den primære sak å fange eventuelle gjenværende olje under reparasjonen.
2

Løsne og fjern skruene på forsiden av den primære dekselet med en sekskantnøkkel. Trekk av dekselet for hånd for å få tilgang til segl. Sett dekselet og bolter til side.
3

Sett tuppen av en lirke skrutrekker mellom ytterkanten av forseglingen og den metalliske fordypningen i den primære tilfelle. Forsiktig lirke forseglingen ut av fordypningen, tar seg ikke å huljern metallic fordypningen med verktøyet. Kast ødelagte segl.
4

Tørk bort den gjenværende oljen på overflaten av den metalliske fordypningen med en butikk fille.
5

Coat de indre kantene av metallisk fordypningen med en liten mengde lett maskinolje. Press den nye pakningen delvis inn i fordypningen for hånd.
6

Plasser den flate enden av en 2-tommers kontakten mot ytterside forseglingen. Trykk den åpne enden av kontakten med en gummihammer til skikkelig på plass segl i fordypningen.
7

Hold kjeden dekselet på plass på barnetrinnet saken og juster skruehullene. Tre de lagrede bolter gjennom dekselet og inn i saken for hånd. Stram boltene i en krysser mønster med sekskantnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111430.html

Previous:
Next:

motorsykler