Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Service spesifikasjoner for en Yamaha XV 750

Yamaha XV 750 motorsykkel er en del av Virago lineup, først produsert for forbrukere i 1981 . Denne spesielle sykkelen var den første V- twin motor produsert av Yamaha Motors. Betjene denne motorsykkelen sikrer riktig en langvarig levetid og jevn kjøring. Air Filter
Opprettholde motorsykkel motorer vil sikre lang levetid på originale deler

Rengjøring og skifte luftfilteret på XV 750 er en viktig del av service på denne motorsykkelen , som de fleste forbrenningsmotorer. Factory filter skal skiftes ut omtrent en gang i året , når de blir skitne og tette de blir ubrukelige . Noen ettermarkedet filtre med en netting , aluminium design, kan fjernes , rengjøres og reattached til sin rette boligen .
Batteri

Batteriet bør kontrolleres regelmessig for slitasje og tilkoblingsmuligheter . Rust og skitt kan bygge opp rundt kontaktene , som lett kan rengjøres for å bedre elektrisk strøm . Sjekk væske kamre og fylle noen som er lave med destillert vann .
Dekk

syvende og dekkene bestemme hvordan Yamaha XV 750 ritt og utfører , fordi den kobles sykkelen på veien . Dekktrykk og slitebanen slitasje er avhengig av merke og modell av dekket , men vanlige rotasjon og inflasjon forbedrer veigrepet og drivstofføkonomi .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110263.html

Previous:
Next:

motorsykler