Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

RM125 Clutch Plate Installasjon

Suzukis RM125 dirt bikes er avhengige av en serie på 15 stål og fiber clutchplatene å generere friksjon mot clutch kurven, la transmisjonen kobles inn og ut fra motoren på vilje. Clutchplatene vil begynne å bære med tiden, slik at de clutchplatene å sakte miste grepet. Dette resulterer i clutch slip, ofte føltes som en kortvarig mangel på strøm når motoren raser til et høyere turtall. Dette kan resultere i uforutsigbare kraftutfoldelse som kan føre til tap av kontroll. Selv om oppgaven kan synes vanskelig, kan de fleste RM125 eiere erstatte clutchplatene på egenhånd med bare noen få verktøy. Du trenger
Side stand
10 og 17 mm kontakter
Stikknøkkel
Oil fange pan
Momentnøkkel
Tenger
5 mm unbrakonøkkel
Åtte fiber friksjon clutchplatene
Syv stål clutchplatene
SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje
Seks clutch fjærer
Splint
Vis flere instruksjoner
1 < p> Plasser motorsykkelen på en side stativ, og deretter starte motoren. La motoren varm i tre minutter, så stopper motoren og la den avkjøles i ytterligere tre minutter.
2

Fjern oljepåfyllingslokket fra toppen av clutch dekselet, som ligger på høyre side av motoren. Skru-overføring oljetapping bolt fra bunnen av motorhuset ved hjelp av en 17 mm pipe og en pipenøkkel. Løft motorsykkel i en oppreist stilling og tøm girolje inn en olje catch-pan. Skru drain bolt på plass for hånd når oljen er tappet helt. Trekk til bolten til 14,5 fot-pounds, med en momentnøkkel.
3

Fjern splinten fra bakre bremsepedalen pivot med en tang. Skyv pivot ut fra baksiden av bremsepedalen. Fjern bremsepedalen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
4

Fjern clutch dekselet og pakning, med en 10 mm-kontakten.
5

Skru alle seks clutch våren bolter fra den ytre flate av clutch trykkplaten, ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Trekk våren bolter og clutch fjærer ut av trykkplaten våren brønner, trekk deretter trykkplaten av clutch kurv. Fjern clutch ventilløfteren og peiling fra midten av clutch kurv.
6

tak i clutch plate stack og trekk den ut av clutch kurv. Det vil være 15 clutchplatene helt,. Åtte fiber friksjon plater og syv stål clutch plater
7

Bløtlegg nye clutchplatene i SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje i 10 minutter. Før de nye clutchplatene inn i kurven, og starter med et fiber-friksjon plate, fulgt av en stål koblingsplaten. Fortsett til siste friksjon plate har blitt plassert inn i clutch kurv.
8

Sett clutch ventilløfteren og peiling, med kulelager ruller mot motoren, inn i clutch kurven, skyv trykkplaten på plass. Juster trykkplaten våren brønner med clutch kurv monteringshull. Skyv et nytt sett med clutch fjærer til våren brønner, deretter hånd-tråden våren bolter på plass. Trekk til våren bolter til 3,3 fot-pounds, alternerende mellom boltene diagonalt jevnt stramme trykkplaten mot clutchplatene.
9

Sett clutch dekselet og pakning. Trekk til clutch dekselet bolter til 8 fot-pounds.
10

Sett bremsepedalen på sin montering akselen. Stram bremsepedalen bolt til 18 fot-pounds. Skyv bakbremsen pivot inn på baksiden av bremsepedalen. Sett inn en ny splint gjennom bremsepedalen pivot og bøy bena rundt pivot med en tang.
11

Fyll motorhuset med 0,5-liter SAE 10W-40 motorsykkel-grade motorolje, deretter skru oljepåfyllingslokket på plass. Start motoren og la den varme i tre minutter, så stopper motoren og la den avkjøles i ytterligere tre minutter.
12

Løft motorsykkel i en oppreist stilling og hold det på plass. Løsne oljenivå sjekk bolt, som ligger på fire posisjon på clutch dekselet. Oljen skal begynne å sive ut av motoren så snart bolten løsnes tilstrekkelig. Hvis oljen ikke begynner å lekke fra olje-sjekk bolt-hull, tilsett olje i veivhuset før en lekkasje vises. Trekk til bolten til 8 fot-pounds
13

Pull i clutch hendelen til du kjenner motstand og holde den på plass. Mål avstanden mellom clutch hendel og spaken abbor, ved hjelp av en Vernier caliper. Ideelt sett bør det være en 1/8-tommers gap mellom spak og abbor. Juster avstanden ved hjelp av kabelen justering på baksiden av abbor, hvis gapet er større eller mindre enn 1/8-tommers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111589.html

Previous:
Next:

motorsykler