Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Spesifikasjoner for en 1975 Honda CL360 Road Bike

The Honda CL360 ble produsert i 1974 og 1975 og er kategorisert som en scrambler motorsykkel. Omkasteren var populær på midten av 20-tallet og var først og fremst en gate sykkel, men hadde noen off- road egenskaper . Spesifikasjoner

Den totale stempelet forskyvning av 1975 CL360 var 356 kubikkcentimeter , eller 21,9 kubikk tommer . Sykkelen inneholdt en fire-takter , parallell twin- sylindret motor . Motoren har også inneholdt en overliggende kamaksel og var luftkjølt. Starteren var en kick- start.
Funksjoner og utstyr

1975 CL 360 hadde en seks -trinns girkasse og var kjede -drevet . De foran og bak bremser var både tromme -opererte bremser. Sykkelen omtalt doble , runde sidespeilene. Det har også utfordret en flat , feid -back sete med plass til to ryttere . Sykkelen har foran og bak blinklys på begge sider , samt en baklys og bremse - lys.
Utseende

CL360 inneholdt en krom foran fender og en rund, krom - innkapslet frontlys. Den doble forkrommede eksosrør hadde utseendet av en klassisk scrambler , som de var høyt opp på motorsykkelen og utvidet på halen . Hver var dekket for å hindre brenning venstre ben av rytteren . Instrumentpanelet inneholdt et speedometer, kilometerteller , trip- meter og turteller . I 1975 ble motorsykkel selges i en Candy Orange farge og gasstanken hadde svarte striper .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108855.html

Previous:
Next:

motorsykler