Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en positiv Batteri Kabel på 1984 Honda 200 TRX

Mange 1984 Honda TRX200 Fourtrax ATV har møtt tøffe kjøreforhold i løpet av årene, iført ned den skjøre elektriske-ledningsnett som mater en elektrisk strøm gjennom maskinen. I mange tilfeller er batterikablene ofte slitt ned, ødelagt eller slitt, hindrer batteriets elektrisk ladning fra strømtilførselen ATV tenning og lading systemer. Mens den negative kabelen er jordet til TRX200 er ramme, noe som gjør for en rask og enkel utskifting, er den positive kabelen koblet til startmotoren er solenoid og krever et par minutter ekstra arbeid å erstatte. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
8 mm fastnøkkel
Replacement positive batterikabelen
Flere Instruksjoner
en

låse setet fra ATV, trekke setet-release spaken på høyre side av ATV oppover. Trekk baksiden av setet oppover og til baksiden av ATV før fangsten tappene foran på setet løsner fra ATV ramme
2

Koble ATV svart, negativ. (-) Batteri kabelen fra batteriet, med en stjerneskrutrekker til å skru av batteriets terminal bolt. Trekk den negative kabelen fra batteriet og sette det bort fra rammen eller andre metallkomponenter.
3

Koble den røde, positive (+) kabelen fra batteriet, med en stjerneskrutrekker å skru av batteripolene bolt. Følg batterikabelen til ATV startsolenoiden. Koble den positive batterikabelen fra startsolenoiden, ved hjelp av en 8 mm fastnøkkel til å fjerne låsen mutteren fra magnetventil terminal innlegget. Fjern den positive kabelen fra terminalen innlegget og trekke kabelen ut av ATV. Ta note av kabelens ruting fra batteriet til starteren solenoid.
4

Route den nye positive batterikabelen gjennom ATV ramme mellom batteriet og starteren solenoid. Koble batterikabelen til startsolenoiden terminal innlegget og feste den på plass ved å stramme mutteren med en 8 mm fastnøkkel.
5

Koble batterikablene til batteriets terminaler, som starter med den positive ( +) kabelen fulgt av den negative (-)-kabel. Sett inn og stram terminal bolter med en stjerneskrutrekker.
6

Slide setets fangst tappene inn i rammen og senker setet på plass på ATV. Trykk på baksiden av setet nedover til sete-lock mekanisme låses på plass. Trekk setet oppover litt for å sikre at setet er helt sikret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107191.html

Previous:
Next:

motorsykler