Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å opprettholde en 1973 Yamaha 750

Jo mer tid du tilbringer lære om 1973 Yamaha 750, jo bedre du blir på å holde den i gang rett og ser bra ut. Du utvikler en følelse for sykkelen din som du skifte gjennom girene, hjørne og brems. I tillegg blir du vant til visse lyder når motor og drivverk utfører effektivt. Alt på sykkelen er holdt sammen eller i forbindelse med bolter og skruer. Du bør sørge for at alt er stramt hver 500 miles med normal kjøring. Generelt vedlikehold er mer moro enn arbeid for de fleste ryttere. Holde motorsykkelen ren gjør vedlikeholdet enklere og viser at du har stolthet i turen. Du trenger:
1973 Yamaha 750 Service Manual
rene filler og håndklær
Biologisk nedbrytbart spray renere motor
Ferskvann slange og justerbar dyse
såpevann
Chrome polish
Vinyl conditioner
Metric verktøy
Tennpluggnøkkel
skrutrekker
Cable smøremiddel
Chain lube
Vis flere instruksjoner
Rengjøring
en

Park motorsykkelen på midten stå og la motoren avkjøles helt.
2

Spray motoren, den primære tilfeller, og begge forgassere med et biologisk nedbrytbart motoren renere. Spray rengjøringsmiddelet på fremre og bakre hjul nav og eiker. La renere å trenge inn i flere minutter. Skyll renere unna med en fin dusj av friskt vann.
3

Vask malte flater, slik som fendere, gafler og synlige deler av rammen med såpevann og en svamp eller fille . Løft rytterens sete og vaske hele gasstanken. Vask frontlys, målere og tilbehør lette objektiver. Skyll såpevann unna med en fin dusj av friskt vann og tørk alt med et rent håndkle.
4

Påfør en beskjeden mengde krom polish til en ren fille. Påfør polish til felger, eksosrør, håndtak og hånd spaker. La krom polish til tørr og buff alt med en ren klut.
5

Tilstand rytterens sete og håndtak med vinyl balsam, å følge instruksjonene på etiketten. Tilstand de svarte skjold på gassen kabler, brems kabler og speedometer kabel.
Justeringer og Smøring
6

Trekk tennpluggen caps av pluggene. Fjern tennpluggene med plug skiftenøkkel eller en stor, metrisk socket. Den keramiske delen av pluggene skal være brun i fargen og avfyring tips bør være forholdsvis ren. Hvis pluggene er ekstremt svart, er drivstoff-luft-blandingen for rik. Løse dette når du justerer forgassere. Monter pluggene og feste pluggen tråd caps.
7

Start motoren og la den varmes opp og tomgang ved normal temperatur. Åpne din service manual til den delen som beskriver forgasseren drivstoff-luft justering. Se på forgasseren diagram i manualen og identifisere drivstoff-luft-blandingen skruer på hver forgasser.
8

Starter med en forgasser, skru skruen hver vei med skrutrekkeren til du finner punktet hvor tomgangturtallet den raskeste hastigheten. Dette gjentas på den motsatte forgasseren. Slå av motoren.
9

Kontroller gratis spill på gassen vri grep og clutch hendel. Slå kabelen justerbar på hver for å oppnå anbefalt fri lek gitt i tjenesten manuell ved hjelp av en metrisk skiftenøkkel. Typisk throttle fri lek er ikke mer enn 1/8 tommer. Typisk clutch kabelen fri lek er 1/4 tommers.
10

Smør de utsatte ender av alle kabler med kabel smøremiddel. Roter bakhjulet for hånd og smør MC-kjeden med kjetting glidemiddel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110937.html

Previous:
Next:

motorsykler