Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Tips om Holder hendene varme når man kjører en motorsykkel i kaldt vær

Kaldt vær kan være dødelig, spesielt når man kjører en motorsykkel. Som hendene bli kaldt de har en tendens til å bli nummen, noe som gjør bevegelse vanskeligere. Dette svekker din evne til å bremse, clutch og styre. Men kaldt vær trenger ikke å signalisere slutten på din ridning sesongen. Det er en rekke ting du kan gjøre for å holde hendene varme mens du sykler, selv i de kaldeste været. Virkningene av Cold Weather

Hendene bli kaldt før resten av kroppen din som en del av din naturlige forsvarssystem. Som kaldt vær vannlåser fra seg mer varme enn kroppen din kan generere på egen hånd, reduserer kroppens blodstrømmen til ekstremiteter som fingrene til å holde avkjølte blod fra hendene fra kjøling kjernen ytterligere. Ifølge National Weather Service Nedkjølingseffekt Chart, cruising på 60 mph med en temperatur på 40 grader gjør det føler at det er 25 grader. Gitt disse betingelsene, vil eksponert hud begynner å vise tegn til frostskader i løpet av 30 minutter. Nøkkelen til å holde hendene og resten av kroppen din, varm mens ridning i kaldt vær er å opprettholde eller generere mer varme enn du taper. Du har en rekke alternativer for å oppnå dette.
Utstyre Motorsykkel

The American Motorsyklist Association sier: "En vindskjerm eller kåpe er en god frontlinjen forsvar. " Du kan også legge til dirt-sykkel stil hånd vakter eller skjold som vil avlede vinden vekk fra hendene. Art Friedman av "Motorcycle Cruiser" magasinet foreslår at du "klippe store plastflasker, slik som de som brukes for flytende blekemiddel, i to og klemme dem foran de håndtakene og spaker." Flere selskaper gjør deksler eller ermer som omslutter de håndtakene og hendlene på styret. Du gripe inn i dyna for vindbeskyttelse.
Hansker
p Det kan virke som overstating det åpenbare, men et par hansker vil gå en lang måte å holde hendene varme. Som temperaturen blir kaldere, opt for et par foret hansker. Pulsvanter som dekker den nedre delen av ermet vil holde kald luft fra snikende i jakken din. En tynn hanske liner vil gi deg litt ekstra beskyttelse mot vind og kulde, og bidra til å opprettholde et varmere luftlag mellom hendene og utendørs. Det er også to-fingret hansker tilgjengelig spesielt for syklister. Disse hanskene er en mellomting mellom votter og tradisjonelle fem-fingret hansker. De tilbyr et rom for tommelen og en for pekefingeren og langfingeren og en annen for ringfingeren og rosa. Ved å sette to fingre inn i hver avdeling opprettholder du mer fingerferdighet enn med votter, men også få fordelen av fingrene deler varme.
Going Electric

En av utfordringene i kjørte en motorsykkel i kulda er at du sitter i utgangspunktet fortsatt. Kroppen produserer ikke nok varme når du sitter fremdeles å kompensere for den varmen du mister det kalde været. Uansett hvor mange lag du bruker eller hvor tykk hanskene er, hvis du ri lenge nok i kulda du kommer til å bli kaldt, med mindre du legger til og ekstern varmekilde. Kjemiske varmepakninger foretrekkes av jegere er ett alternativ. Sett ett i hver hanske for varme raskt, men sørg for å plassere den inni hansken slik at den ikke forstyrrer din evne til å betjene håndkontroller. Det finnes en rekke av elektrisk oppvarmede hansker tilgjengelig. Strømkabelen festes direkte til din motorsykkel batteri og kontakten henger rett under setet. Ledningen fra hanskene er matet gjennom jakken ermene og at kontakten stikker ut av bunnen av jakken. En annen elektrisk løsning er å installere oppvarmede håndtak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111104.html

Previous:
Next:

motorsykler