Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Dirtbike

Motorsykler er mye hardere på olje enn biler på grunn av de høyere turtall og temperaturer motorene opererer på. Skitt sykler, på grunn av måten de er ridd, slites ut olje raskere enn street sykler, og som sådan er det enda mer viktig å ikke overse oljeskift regelmessig. Oljeskift i din skitt sykkel er regelmessig en av de beste måtene å holde sykkelen knirkefritt. Du trenger
Stand
Drensvannsoppsamler
Socket satt
Ny olje og filter
Vis flere instruksjoner
en

Orient sykkelen på stå slik at sykkelen er stabil og oljen renne hull, som ligger på bunnen av motorpanseret, ikke blokkeres.
2

Plasser oljeavtappingsbeholder under motoren saken og ta ut oljepluggen med skiftenøkkelen. La oljen renne ned i pannen. Fjern olje-filter dekselet med pipenøkkel. Fjern oljefilteret.
3

Koble fra tennpluggen og drei forsiktig på motoren rundt med kick-start for å være sikker på at all den gamle oljen er tappet fra motoren.

4

Sett pluggen og trekk til med skiftenøkkel. Fyll det nye filteret med olje og installasjon. Bytt filteret dekselet. Fyll veivhuset med riktig mengde olje.
5

Drei motoren et par ganger med kick-start for å være sikker på at oljen fordeles. Koble fra tennpluggen og starte sykkelen. La gå på tomgang i 3 minutter og kontroller oljenivået. Etterfyll er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110114.html

Previous:
Next:

motorsykler