Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan få mer hestekrefter for en 2003 GSX-R 600

Suzuki GSX-R600 har blitt rost for mengden av smidighet og kraft pakket inn i sin lett ramme, noe som gjør det til en flerårig favoritt for mange sport motorsykkel ryttere rundt om i verden. De GSX-R600 deler mange egenskaper med sin større 750 cc fetter, skyldes i stor grad til det faktum at det er bygget med mange av de samme komponentene. Selv med disse utmerkelsene, sport ryttere fortsette å søke nye måter å forbedre sin motorsykkelens effekt. Selv ekstra kraft kan hatt med dyre motor modifikasjoner, velge den rette kombinasjonen av ettermarkedet deler kan gi en betydelig økning med en relativt liten investering. Instruksjoner
en

Installer en elektronisk bensininnsprøytning (EFI) kontrolleren til å overstyre motorsykkel fabrikk EFI programmering, som er rettet mer mot drivstoffeffektivitet og utslipp kontroll. Du vil føle makt gevinster på et helt lager motorsykkel, som EFI-kontrolleren vil bruke en performance-partisk drivstoff-injeksjon program. I tillegg er de fleste enheter forhåndsprogrammert for et bredt utvalg av Automobile eksos og luftfilter kombinasjoner. Flere EFI-kontrollere er tilgjengelig som gir en plug-and-play-installasjon mellom GSX-R600 er under setet Electronic Control Unit og drivstoff injektorer plassert under bensintanken.
2

Bytt aksjen eksosanlegg med en høy ytelse fulle eksossystem. Som produseres fra Suzukis fabrikk, er det GSX-R600 sitt eksossystem utformet for å redusere gasser og støy utslipp gjennom en katalysator og en rekke kamre kalt baffles. En forestilling eksos-systemet eliminerer mange av disse baffles og bruker større diameter eksosrør for å gi en jevnere, frittflytende rute for brukt gasser til følge. Dette oversettes til slutt inn i større makt ved å hjelpe motoren trekker i en fersk ansvar for drivstoff raskere. Installasjonen krever fullstendig fjerning av GSX-R600 er fairings og eksosanlegget.
3

Bytt aksjen luftfilteret med en high-flow luftfilter. En 2003 GSX-R600 bruker et papir element luftfilter for å hindre forurensninger kommer inn i motoren. Uheldigvis begrenser den samme filter luftstrømmen. En high-flow filter gir rett og slett mer luft til luft-boksen, og gir motoren med en større kostnad. Du kan finne en betydelig økning i hestekrefter ved hjelp av en high-flow luftfilter i forbindelse med en EFI-kontroller og en forestilling eksos-systemet.
4

Installer en Timing Retard Eliminator (TRE) mellom GSX- R600 er ECU og ledningsnett. Suzukis ingeniører programmert GSX-R600 er tenningssystemet med en sikkerhetsfunksjon som begrenser motorsykkelens strøm i løpet av de tre første girene. Enkelt sagt, er tenningen tilbakestående ved å skyte tennpluggene en brøkdel av et sekund forbi det punktet av maksimal kraft. En TRE fungerer ved å lure ECU til å tro at det er i fjerde gir eller høyere, hindrer tenning utviklingshemning og gir maksimal kraft i alle de seks girene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110382.html

Previous:
Next:

motorsykler