Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en motorsykkel Clutch kabel

Selv om en motorsykkelens clutch kabelen er laget av stål, vil kabelen strekke etter gjentatt bruk. En strukket kabel kan gjøre driften av clutch vanskelig og vil knipse slutt hvis venstre ukontrollert. For de fleste motorsykler, erstatte kabelen er en enkel affære som krever svært lite i form av verktøy. Men sørg for å ta forsiktig oppmerksom på hvordan kabelen rutes fra motoren til styret, som feil rute kan føre til at kabelen til å binde og skape slitasje som kan skade den nye kabelen. Du trenger
Skrutrekkere
Saks
Clutch kabel
Strips
Vis mer Instruksjoner
fjerning
en

Løsne spenningen på clutch kabel, snu kabelen justering på clutch hendel abbor klokken til den er helt på plass mot abbor. Dette vil plassere clutch hendel på sitt loosest punkt.
2

Fjern clutch kabel slutt fat fra fordypningen i bunnen av clutch hendel. Trekk kabelen ut av kanalen i clutch hendel. Vri kabelen adjuster mot klokken for å skru kabelen fra clutch hendel abbor og trekke hele kabelen unna.
3

Fjern clutch kabel slutt fat fra clutchmekanismen på motoren og styre tønne ut av utsparingen kuttet inn i mekanismen. Skru alle klemmene som fester kabelen til motoren med en skrutrekker.
4

Fjern clutch kabelen fra motorsykkel, kutte bort noen strips som kan fester kabelen til rammen med saks.
Installasjon
5

Fest den nye clutch kabelen til motoren. Skyv kabelen inn i klemmene på motoren, strammes med en skrutrekker for å feste kabelen. Sett fatet enden inn i hakket kuttet i clutchmekanismen.
6

Route clutchen kabelen til venstre styret. Sett kabelens fat enden inn i clutch hendel er fordypningen. Trekk kabelen gjennom kanalen kuttet i clutch hendel. Skru kabelen på clutch hendel abbor og justere kabelstrekk med kabelen adjuster. Drei regulatoren med klokken for å løsne kabelen, mot klokken for å stramme kabelen. La clutch hendel en 1/8 tomme av fri lek.
7

Fest clutch kabelen til rammen ved hjelp av strips.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107000.html

Previous:
Next:

motorsykler