Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Norton Motorcycle Oil

Som en av de mest kjente britiske MC-produsenter, har Norton produsert flere motorsykler som fortsetter å fange hjertene til MC-entusiaster og samlere over hele verden. Med etterspørselen etter veteranmotorsykler vokser i høyt tempo, eie og vedlikeholde en Norton Commando eller Dominator kan være en givende opplevelse. Endre motorens olje, men kan være en utfordring for første gang Norton eiere. Oppgaven er ganske grei, men bevæpne deg selv med en Norton workshop manual kan hjelpe deg ut av eventuelle problemer du kan kjøre inn. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
bunnpanne
Håndklær
Skrutrekkere
Strap skiftenøkkel
oljefilter
Tätningsring
Motorolje

Vis mer Instruksjoner
en

Fjern rytterens sete, låse opp låsene på begge sider av setet. Løft baksiden av setet oppover, og trekk setet til baksiden av motorsykkelen, fjerne setet helt fra rammen.
2

Trekk oljepåfyllingslokket og den integrerte peilepinnen fra oljetanken . Tømme oljetanken med en pipenøkkel til å fjerne pluggen fra bunnen av oljetanken. La oljen renne ned i en olje-panne til strømmen av olje har redusert til en tynn stråle. Sett pluggen, og skru med en pipenøkkel. Tørk bort eventuelle gjenværende olje med et håndkle.
3

Tapp av oljen fra motorens veivhuset og bunnpanne, ved hjelp av en fastnøkkel til å skru pluggen på undersiden av motoren. La oljen renne ned i en bunnpanne. Rengjør pluggen magnetiske spissen med et håndkle før du installerer plug tilbake på motoren. Trekk til pluggen med en pipenøkkel, og tørk vekk eventuelle gjenværende olje med et håndkle.
4

Fjern og skift oljefilteret, som ligger på høyre side av motoren bak kickstart spaken . Skru beholde klemmen med en skrutrekker, og bruke en stropp fastnøkkel til å løsne oljefilteret fra motoren. Skru filteret helt for hånd, og trekk filteret og pakningen ut av motoren og kast begge. Coat det nye oljefilteret tetningsringen med ny olje, og legg den på motoren. Skru en ny oljefilter på motoren for hånd til den sitter mot motoren. Fest oljefilteret ved å stramme beholde klemmen med en skrutrekker.
5

Hell olje i oljetanken, ved hjelp av oljepåfyllingslokket er peilepinnen som et mål for å bestemme tank oljenivå. Slutt å fylle tanken når oljenivået er mellom "H" og "L" på peilepinnen. Plasser oljepåfyllingslokket på oljetanken, og trykk ned til den festes. Start motoren, og la den gå i fem minutter for å la oljen sirkulere. Kontroller oljenivået med peilepinnen; oljen bør forbli mellom både "H" og "L" merker. Stopp motoren.
6

La oljen betale for to minutter, og starte motoren igjen. La motoren gå i ytterligere tre minutter. Stopp motoren, og la det avgjøre igjen i ytterligere to minutter. Kontroller oljenivået igjen, oljenivået skal ligge mellom "H" og "L" på peilepinnen. Etterfyll oljetanken til toppen av oljenivået ved behov.
7

Monter rytterens sete. Skyv foran på setet, på rammen. Senk det bakre parti av setet til rammen. Fest setet på motorsykkelen ved å lukke setet låsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106999.html

Previous:
Next:

motorsykler