Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for et oljeskift i en Kawasaki motorsykkel

Regelmessige oljeskift er et absolutt krav hvis du har tenkt på riding Kawasaki motorsykkel i lengre tid. Motorsykkelens olje smører de mange bevegelige deler, noe som reduserer oppbygging av friksjon. Denne friksjon er imidlertid danner varme som langsomt begynner å bryte ned oljen. Hvis venstre ukontrollert, kan oljen nå et punkt der det ikke lenger har noen smørende egenskaper og lar motoren å brenne seg ut. Tømming gammel olje og legge ny olje forhindrer at dette skjer. Du trenger:
bunnpanne
Stikknøkkel og stikkontakter
Butikk filler
Oil filter skiftenøkkel
Skrutrekkere
Olje filter
trakt
Motor olje

Vis flere instruksjoner
en

inn en bunnpannen under motoren. Tapp ut oljen fra motoren, ved hjelp av en fastnøkkel til å skru pluggen fra bunnen av motorens veivhuset. Tørk av tappepluggen med en butikk fille og sett den inn i motoren når strømmen av olje har stoppet.
2

Finn oljefilteret. Sen modell Kawasaki motorsykler bruke en spin-on oljefilter, som vanligvis er montert på forsiden av motoren. Bruk en cap-type oljefilter fastnøkkel til å løsne og ta ut filteret. Eldre modeller kan bruke en i-motor filter element som vanligvis er plassert nær fronten tannhjulet. Fjern tannhjulsdekselet bolter med en skrutrekker og dra dekselet ut. Skru av oljefilteret dekselet med en pipenøkkel og trekk dekselet og filteret ut av motoren.
3

Sett inn eller installere et nytt oljefilter. Spin-on filtrene skal hånd-strammes til filteret sitter mot motoren. Filterelementene er glidd inn i motoren og sikret på plass av filter dekselet. Reinstallere tannhjulsdekselet, stramme bolter med en skrutrekker.
4

Fjern oljepåfyllingslokket fra høyre side av motoren. Bruk en trakt til å sakte hell i olje for å hindre luftbobler fra forming. Skru av oljepåfyllingslokket på motoren når oljen er blitt fylt og tørk vekk eventuelt søl med en butikk fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107022.html

Previous:
Next:

motorsykler