Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suzuki SV650SF Spesifikasjoner

En del av SV linjen introdusert av Suzuki i 1999, er den SV650F en mid-bore V-twin sport sykkel, levere medgjørlig kraften i en V-twin i en kvikk mellomvekt pakke. Den SV650F er ofte oppført som en god nybegynner sykkel på grunn av sin tilgivende håndtering og forutsigbar kraftutfoldelse, i forhold til moderne inline firesylindrede sport sykler. Mens SV650F er et bedre valg enn en fabrikk race sykkel derivat, kan en uerfaren rytter raskt finne seg over hodet på denne sykkelen. Motor

Som alle SVs, delte Suzuki SV650F modellene V-twin, fire-takts konfigurasjon med doble overliggende kammer. Med en 81-mm diameter og en 62,6-mm slaglengde, SV fortrengt 645 kubikkcentimeter, og skaper en høy 11.5:1 komprimering. Den væskekjølte tvilling generert over 70 toppmoment hestekrefter ved 9000 RPM og maksimalt dreiemoment på 62 Nm ved 7500 RPM.
V-Twin Kjennetegn

SVs kraftutfoldelse er forutsigbar. Dreiemoment er generert ved lave turtall i forhold til inline-fire sport sykler og mangler den plutselige bølge av kraften som finnes i racinginspirert inline fours. Mens medgjørlig V-twin kraftutfoldelse er vennligere til nye ryttere og krever mindre dyktighet enn peaky motorer, kan det også være villedende. Akkurat som peaky inline firetaktere kan overraske en rytter som sykkelen går høyt turtall, lineær kraftleveranse kan bedra en rytter fordi det føles ikke nødvendigvis som du akselererer like fort. Dessuten føles det SV-motoren mindre manisk, noe som kan bedra ryttere til å tro at deres hastighet er lavere enn det er.
Fjæring og bremser
p Med en teleskopisk , coil-våren og olje-dempet kassett, foran preload innstillingene er fullt justerbar. Den bakre lenkearm tilbyr også justerbar forspenning. Den SV650F suspensjon gir en kvikk men mykere ride enn andre sport sykler. Den relativt smidig fjæring gir ikke ytelsen til racinginspirert sykler, og kan ikke bære så mye hjørne hastighet, men det er mer tilgivende når forstyrret i et hjørne. Doble skivebremser foran og ett bak skivebrems gir utmerket bremsekraft.
"F" Model

SV650 begynte som en "naken sykkel", eller unfaired sykkel, følger trenden av Ducati Monster, og senere kom med valgfri kvartal eller halvår kåpe. Starten i 2008, "F" modeller - fikk en full kåpe, som gir en racier utseende og bedre aerodynamikk
Ytelse

På midten av syttitallet, fikk de mektigste motorsykler på markedet omtrent samme hestekrefter, men veide mer enn SV650F, men ingen ble vurdert nybegynnere sykler. Med en tørrvekt vel i underkant av 400 pounds, og 0-til-60-mph akselerasjon i 3,5-sekunders-området, vil SV out-akselerere nesten hvilken som helst eksotisk sportsbil hvert gjort. Mens det er mer tilgivende enn de ultra-rask, ultra-kvikk mid-bore race sykler, er SV650F en høy ytelse sport sykkel som egenhendig oppstandne entusiasme i midten av boringen tvilling road-racing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109080.html

Previous:
Next:

motorsykler