Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer bakskjermene på Mean Streker

Som merkets premiere "muskel sykkel," Kawasakis Mean Streak har en slank, aggressivt utseende som kan måle konkurransen i ren holdning. Mange Mean Streak eiere, derimot, foretrekker å legge til sin sykkel holdning ved å tilpasse nesten alle deler av maskinen. Installere en tilpasset bakskjerm kan endre en Mean Streak utseende fra tøffing til en klassisk cruiser eller noe i mellom. En typisk bolt-on fender installasjonen er en ganske rask jobb, forutsatt at fender er laget for å bruke aksjen montering stillinger. Du trenger
10 mm og 12 mm kontakter
Stikknøkkel
5 mm og 6 mm Allen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Skru av bolter på baksiden og sidene av setet, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft baksiden av setet opp, og dra den bort fra motorsykkelens ramme. Trekk den bakre blinklys og baklys fra Mean Streak ledningsnett, som ligger nær venstre seteskinnen.
2

Fjern boltene fra krom fender spankulere dekker, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk dekker bort fra bakskjermen og rammens fender struts. Skru ut boltene fra rammeskinnene og korset medlem mellom seteskinnene, ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel og en 12 mm stikkontakt. Trekk bakre støtfanger mot baksiden av motorsykkelen.
3

Fjern braketten feste baklys og blinklys til bakskjerm, hvis det er nødvendig. Vend bakskjerm over. Fjern plastdekselet baklys dekselet fra innsiden av dekselet. Skru av dekselet er bolter med en 10 mm-kontakten, trekk deretter dekselet bort. Skru av baklys og blinklys brakettens bolter fra innsiden av den bakre støtfanger ved hjelp av en 10 mm tilslutning. Trekk braketten og lysets ledninger ut fra fender.
4

Installer baklys og blinklys braketten på den nye bakskjermen. Skyv lysene ledningsnett gjennom kanalen på slutten av fender. Bolt braketten på plass med en 10 mm-kontakten. Bolt baklys dekslet på innsiden av fender med en 10 mm-kontakten.
5

Skyv den nye bakskjermen mellom rammens fender rails. Bolt fender til fender rails, ved hjelp av en 12 mm pipe og en 6 mm unbrakonøkkel. Reinstallere krom fender rail dekker ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.
6

Plugg blinklys og baklys i din Mean Streak ledningsnett. Skyv fronten av setet på plass på motorsykkelens ramme, senk den ned på bakskjermen. Bolt setet på motorsykkelen ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110564.html

Previous:
Next:

motorsykler