Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette den Idle på en 1994 XR100

The ensylindret motor som brukes av en 1994 Honda XR100R dirt bike er avhengig av et veldefinert 1200 turtallsområde for å kjøre jevnt mens stasjonær. Dette tomgang er mer enn tilstrekkelig til å betjene tenningssystemet, og ikke vil være nok til å flytte motorsykkelen frem på egen hånd. I løpet av sin levetid, faller XR100R sin tomgang ute av justering. Den XR100R er ikke utstyrt med en turteller, noe som gjør det vanskelig å måle tomgang. Imidlertid kan en induktiv turteller brukes til å måle hastigheten på motoren via elektriske pulser fra tennpluggen. Du trenger
induktiv turteller
Vis flere instruksjoner
en

Start XR100 og la den hvile i stedet for fem minutter å grundig varme motoren. Ikke stopp motoren.
2

Klem en induktiv turteller rundt tennpluggen kabel, som ligger nær toppen av motoren sylinder. Ideelt sett bør turtelleren indikere en motor tomgang på 1200 rpm.
3

Juster motoren tomgang, ved hjelp av tomgangsskruen på høyre side av forgasseren. Drei skruen med klokken for å øke tomgangsturtallet eller mot klokken for å redusere tomgang.
4

Rus motoren to til tre ganger og kontrollere motorens turtall, som indikert av den induktive turteller. Stopp motoren hvis tomgangsturtall er en jevn 1200 rpm. En svak svingning på 100 rpm, positiv eller negativ, er akseptabelt. Juster tomgang hvis turtallet er feil.
5

Stopp motoren og ta den induktive turteller fra tennpluggen kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111574.html

Previous:
Next:

motorsykler