Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Verktøy for å fjerne en motorsykkel dekk

Fjerne en motorsykkelens dekk kan gjøres med motorsykkel-spesifikke eller vanlig mekaniker verktøy. Kostnadene, prosess og potensiell skade på motorsykkel hjul er faktorer som avgjør om dekkene blir jobbet på av fagfolk eller eiere, og hvilke verktøy de bruker. Crescent Wrench (Justerbar fastnøkkel)

En justerbar fastnøkkel brukes til å fjerne lug bolt fra bremseskiven side av hjulet. Dette gjør at hjulet skyves forover, frigjør det fra sin kjede og åpner for at den fjernes fra motorsykkelens chassis.
Motorsykkel Stand

Motorsykkel står varierer i pris, konstruksjon og materiale. De kan holde nødvendig verktøy for hånden, eller bare gir en solid, ryggsmerter-free system for å holde hjulet stødig mens du arbeider.
Valve Kjerne Tools
< p> Ventil viktigste verktøyene kan utføre en rekke funksjoner. Før fjerning av dekk, er ventilen kjerne fjerningsverktøyet vridd på ventilstammen. Dette gjør at luften å skynde seg ut av dekket på en større hastighet enn med en nøkkel, skrutrekker eller andre enkle verktøy som kan hemme ventilen er luft kontroll pin.
Bead Breaker Tool

Når dekket er helt flatt, må dens perle bli brutt. Vulsten holder dekket fast til hjulets felg leppe. Det er mange måter å gjøre dette, men perle breaker verktøy fungerer raskt og effektivt, spesielt når perlen har blitt sittende fast på leppen på grunn av mangelfullt vedlikehold. Perle breakers gi enda innflytelse i rommet mellom felg og dekk. Flytte perle breaker verktøy systematisk rundt felgen vil bryte perle, vanligvis med en smellende lyd.
Silikon smøremidler

Silikon smøremidler og kommersielle dekk smøremidler arbeide raskere og varer lenger enn såpe og vann. Etter perlen har blitt brutt, er smøremiddel sprayes eller brukt rundt felg og dekk for å la dekk å gli over kanten for å fjerne det.
Tire Irons

Dekk strykejern er laget i en rekke størrelser og former. Deres grunnleggende funksjon er å skli inn mellom motorsykkel felger og hjul for å gi innflytelse til å trekke dekket av og rundt felgen. Crowbars kan også brukes for å fjerne dekket. Dekk strykejern med tynne, skje-formede hoder som fungerer best. Flere dekk strykejern må brukes til å gi dekket nok spillerom til å fjerne rim.
Rim Savers

Rim sparere er biter av herdet plast som er montert på metall felger ved bytte av dekk. De beskytter felgene mot skader som kan oppstå på grunn av rykking krefter brukes av dekk strykejern eller andre dekk fjerning verktøy.
Motorsykkel Dekk Changer

Mens dyrt, spesialisert motorsykkel dekk skiftere er nyttige maskiner konstruert med det meste av verktøy samlet på et dekk endre standpunkt for å minimere tid og stress når du fjerner dekk. Disse maskinene har automatiske og manuelle systemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107450.html

Previous:
Next:

motorsykler