Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan gjør jeg Bolt på Saddlebags for en motorsykkel?

Motorsykkel saddlebags er tilgjengelig i et svimlende utvalg eller former, størrelser og monteringsmuligheter. Installere et sett av salveskene designet primært for motorsykkelen bør være så enkelt som å installere en monteringsbrakett og erstatte noen bolter som passer. Imidlertid kan universelle salveskene være vanskeligere å installere, da salveskene og deres festeanordninger er laget for å passe til de fleste motorsykler med en liten mengde av modifikasjon. Hensyn må tas når du monterer disse universelle salveskene å unngå å skade eller forstyrre motorsykkelens hjul, kjetting eller suspensjon. Vent minst en time å fullføre dette prosjektet. Du trenger
tenningsinnstilling
Pipenøkkel og stikkontakter
Throw-over saddlebag kit
Hard-mount saddlebag kit
Permanent penn selg Electric drill
Show Flere Instruksjoner
Throw-over Saddlebags
en

Fjern eller åpne motorsykkel sete, enten låse setet utløsermekanismen med tenningsnøkkelen eller fjerne setets festebolter med en pipenøkkel.

2

Lay de salveskene over motorsykkelens ramme og bakskjerm, sentrering posen koble stropp mellom rammens rails. Justere posisjonen til salveskene ved å bevege dem frem og tilbake langs rammen. Sjekk for å sikre at salveskene ikke vil hindre den bakre suspensjon fra å bevege seg fritt, eller gnis mot bakhjulet og kjede. Reposisjonere saddlebags etter behov.
3

Fest salveskene til rammen med rask frisetting stropper følger med salveskene. Vikle reim over motorsykkelens ramme skinner og trekke bunnen av stroppen gjennom løkken på toppen av stroppen. Klipp stropper 'kontaktene på saddlebag Stram stroppene med sine Justeringsskinnen klipp inntil salveskene er godt festet til rammen.
4

Sett eller senke setet på motorsykkelen. Stram setets festebolter med en pipenøkkel eller låse setet utløsermekanismen med tenningsnøkkelen.
Hard-Mount Saddlebags
5

Fjern eller åpne motorsykkel sete, enten låse setet utløsermekanismen med tenningsnøkkelen eller fjerne setets festebolter med en pipenøkkel.
6

Fjern boltene fra høyre side av bakskjermen støtte med en pipenøkkel. Plasser saddlebag festebraketter over fender støtte og sette inn Fenders festeboltene. Stram boltene med en pipenøkkel.
7

Place rett saddlebag mot monteringsbrakettene. Justere posisjonen til Saltaske på brakettene inntil det er minst 1 tommers klaring over lyddempere. Kontroller at saddlebag ikke forstyrrer motorsykkelens fjæring og bakhjul. Marker plasseringen av braketter 'monteringshullene på baksiden av saddlebag med en permanent penn. Trekk saddlebag bort fra brakettene.
8

Lay saddlebag på et håndkle, vendt mot baksiden av saddlebag oppover. Bore hull inn på baksiden av saddlebag med en elektrisk drill på de avmerkede områdene.
9

Monter høyre saddlebag til opphengsbrakettene bruker boltene som følger med salveskene. Sett inn boltene fra baksiden av brakettene og inn i saddlebag. Skru en mutter på festeboltene fra innsiden av saddlebag og stram dem med en pipenøkkel.
10

Monter venstre saddlebag og braketter følge samme prosedyre. Reinstallere eller senke setet på motorsykkelen. Stram setets festebolter med en pipenøkkel eller låse setet utløsermekanismen med tenningsnøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107451.html

Previous:
Next:

motorsykler