Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire et batteri i en 2004 Harley Davidson Sportster

De 2004 Harley-Davidson XL883 og XL1200 Sportster-modellene er avhengige av en sine batterier for å gi den opprinnelige kraften som trengs for å starte sine motorer. Disse batteriene er relativt robust og kan gi år med pålitelig service hvis vedlikeholdes riktig. Imidlertid kan forsømmelse og lengre lagring permanent tappe batteriet av sin styrke. Mens prosessen med å fjerne og bytte ut batteriet fra enten modellen er ganske enkel, må batterikablene fjernes og festet i en bestemt rekkefølge for å unngå en ekkel elektrisk støt som kan skade både deg og sykkelen. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
10 mm socket
3/8-inch socket
Stikknøkkel
Flere Instruksjoner
en

Skru monteringsbolten fra baksiden av din Sportster sete, med en stjerneskrutrekker. Trekk setet opp og bort fra gasstanken.
2

Ta tak i venstre ramme cover, plassert under venstre frame rail, med begge hender. Løft dekselet av fanene i nærheten venstre setet jernbane, trekk deretter dekselet mot deg til den er fri fra fanen i bunnen av dekselet.
3

Skru av terminalen mutter feste den negative (-) batterikabelen til motorens veivhus, som ligger bak motoren bakre sylinder og den primære kjøre saken, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Løft den negative (-). Kabel ut av veivhuset jordterminal
4

Skru løs batterikasse stroppen bolt, plassert under venstre sete rail, ved hjelp av en 3/8-inch socket og en pipenøkkel . Løft stroppen opp, og dra ut batteriet mot deg for å få tilgang til poler og kabler.
5

Skru den negative batteriet kabelen bolt med en stjerneskrutrekker. Trekk den negative kabelen fra batteriet og rammen, skru deretter den positive batterikabelen er bolt. Trekk den positive batterikabelen bort, og trekk batteriet ut av batterikassen.
6

Skyv en ny, fulladede 12-volt, 20-amp/hour batteriet inn i batterikassen. Plasser den positive batterikabelen over batteriets plusspol, og deretter skru kabelen bolt på plass med en stjerneskrutrekker. Fest den negative batterikabelen til batteriets minuspol.
7

Fest den andre enden av den negative kabelen til veivhuset bakken terminal.
8

Nedre batteriet boksen stropp over batteriet, skru stroppen bolt på plass med en 3/8-inch socket og en pipenøkkel.
9

Hold venstre ramme dekning mot din Sportster er ramme. Sett sporene skåret inn i toppen av dekselet over kategoriene innebygd i venstre sete jernbane, deretter trykker du på bunnen av dekselet over rammens kategorien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111039.html

Previous:
Next:

motorsykler