Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Size en motorsykkel frontrute

De fleste foretrekker motorsykkel frontruter at de ser over, snarere enn gjennom. Folk i kjøligere, Rainier klima generelt foretrekker skjold som beskytter mer av overkroppen mot vinden, mens rytterne i varmere klima setter pris på luftstrømmen som gir dem ekstra ventilasjon under de varme sommermånedene. Trikset for å få riktig dekning for å tilfredsstille personlige preferanser faller i å vite hvordan man kan måle frontruten høyde, og dens forhold til motorsykkelen. Du trenger:
Målestokk
maskeringstape
to markører - nøkler, steiner, etc.
Vis flere instruksjoner
1 p Hvis du har et manuelt justerbar vindskjerm, sette den i laveste posisjon. Noen motorsykler har frontruter som har en justering knott som hever og senker skjermen. For å bestemme størrelsen som passer best for deg, plasserer skjermen i laveste innstilling. Hvis du har en elektrisk justerbar vindskjerm, satte den 1/4 av veien opp fra sitt laveste innstilling.
2

Park motorsykkelen på flat mark deretter bruke et verksted stick, måler 30 meter frem fra midten av forhjulet, og plassere en markør på dette stedet.
3

Mål 30 meter utover den første markør, og plassere en ny markør på dette stedet.
4

Tape tunet pinne til den eksisterende frontruten slik at den 20-tommers mark på målestokk på linje med toppen av frontruten. Den lave enden av pinnen skal være nede, og pinnen skal være sentrert på frontruten.
5

Sitt på sykkelen og ta den med til en oppreist stilling titt på det første merket og bestemme hvilken høyde av pinnen passer med hvor du ser de første og andre markører.
6

I et varmere klima, eller for en preferanse for mindre vindbeskyttelse den ideelle frontruten høyde skulle falle like over 30-fot markør. I et kjøligere eller våtere klima, eller for en preferanse for mer vindbeskyttelse, bør den ideelle frontruten høyde faller nærmere 60 fot markør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107609.html

Previous:
Next:

motorsykler