Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Test en 12V 7AH Battery

En motorsykkel batteri amp-timers rating (AH) måles ved sin evne til å opprettholde en one-amp elektrisk strøm i en time. Hvis vedlikeholdes riktig, vil et 12-volts batteri med 7AH gi nok strøm til å starte motorsykkelens motor og sin makt lyssystem for tre til fem år. En sviktende batteri, er imidlertid ofte detekteres av en manglende evne til å starte motoren, ledsaget av en tydelig klikkelyd. Testing spenningen i batteriet, og deretter sette en elektrisk belastning på den, kan bidra til å fastslå batteriets tilstand, ofte uten å måtte ta den ut av motorsykkelen. Du trenger
Tenningsnøkkel
multimeter
Automatisk batterilader
Vis flere instruksjoner
Statisk spenning Testing
en

Fjern motorsykkelens sete eller batteridekselet, bruke tenningsnøkkelen eller en pipenøkkel.
2

Sett multimeter til en likestrøm (DC) skala, ved hjelp av innstillingen knotten på multimeter ansikt.

3

Touch multimeter røde sonde til batteriets plusspol, angitt med et plusstegn. Berør den svarte proben til batteriets minuspol, angitt med et minustegn.
4

Ta hensyn til spenningen i batteriet vises på multimeter skjerm eller måle. Batteriet bør ha en spenning på 12,1 til 13,4 volt DC. Fjern sondene fra batteriet, sort probe først, etterfulgt av den røde sonde.
5

Koble batteriet til en automatisk batterilader hvis multimeter viser en spenning på mindre enn 12,0 volt DC.

6

Retest spenningen i batteriet, ved hjelp av metoden vist ovenfor. Bytt ut batteriet hvis spenningen er under 12,0 volt DC.
Load Testing
7

Sett multimeter til en DC-skala, ved hjelp av innstillingen knotten på multimeter ansikt.
8

Touch multimeter røde sonde til batteriets plusspol, angitt med et plusstegn. Berør den svarte proben til batteriets minuspol, angitt med et minustegn. Den multimeter skal indikere en spenning større enn 12,1 volt DC.
9

Slå motorsykkelens tenningsbryteren til "On" posisjon for å plassere en elektrisk belastning på batteriet. Ikke start motoren.
10

Ta hensyn til spenningen i batteriet vises på multimeter skjerm eller måle. Batteriet skal ha minimum 11,1 volt DC mens lastet. Fjern sondene fra batteriet, sort probe først, etterfulgt av den røde sonde.
11

Bytt ut batteriet hvis spenningen er under 11,1 volt DC mens lastet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108695.html

Previous:
Next:

motorsykler