Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wax en motorsykkel

Når sykling på veier eller stier, er en motorsykkel bundet til å bli dekket med skitt, støv og døde insekter. Rengjøring og voksing motorsykkelen vil beskytte den mot skitt og forlenge levetiden på malingen. Sykler som er candy-belagt eller ferdig med en perle essensen trenger ekstra beskyttelse holde glansen i lakken. Slike spesielle maling jobber er utsatt for sløvhet hvis malingen ikke blir opprettholdt. Men motorsykkelen er malt, vask og voksing vil det gi viktig beskyttelse mot skitt og elementene. Du trenger:
Vann
Scrub pensel eller rengjøring Hanske
Car-wash såpe
Håndkle
Finger lam Hanske
Cotton filler
Cotton rasping kluter
Pre- voks renere
Vehicle polsk
Kjøretøy voks
Vis flere instruksjoner
en

Vask motorsykkelen. Kjør sakte flytende vann over den. Bruk bil-vask såpe og en finger lam mitt for å rense bort skitt, fett bygge opp og døde insekter. Rengjør alle deler av sykkelen, deretter skylle av såpe. Tørk bilen med et rent håndkle.
2

Forbered motorsykkel med en pre-voks renere. Denne støvsugeren fjerner eventuelle gjenværende gammel voks bygge opp. Spray pre-voks renere på alle malte områder av kjøretøyet. La støvsugeren stå 5:56 minutter. Buff den pre-voks renere ut med våte bomull buffing kluter. Påfør renere to ganger, slik at produktet tørke mellom strøkene og rasping etter hvert program.
3

Påfør kjøretøy polish til den tørre motorsykkel. Polsk legger glans og en dyp glans å male, noe som gir motorsykkelen et "bare malt" utseende. Den beskytter ikke malingen som en voks, men gir en høy glans. Påfør et tynt lag, la polish tørke ca 10 minutter, deretter buff med en bomullsklut i en sirkelbevegelse. Gjenta påføringen en gang til.
4

Wax motorsykkelen med en voks produkt og en rasping klut. Voks bare de malte flatene på motorsykkelen. Bruk en bomullsdott eller mikrofiberklut til å forsiktig buff voks av motorsykkelen, venter 10 minutter etter påføring for voksen tørke før polering. Påfør to strøk, rasping hver gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107647.html

Previous:
Next:

motorsykler