Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Ride jeg en 2002 Kawasaki Eliminator?

Kawasaki BN125 Eliminator er en av de minste veien pågående motorsykler tilgjengelig i USA i dag, noe som gjør det til et perfekt verktøy for en ny motorsykkel rider å lære de nødvendige ferdigheter for å overleve i gatene uten den skremmende effekt av en større maskin. The Eliminator er lett og enkel å betjene, og gir sin rytter med akkurat nok kraft til å praktisere det grunnleggende av å ri en motorsykkel på den åpne veien. Sette av minst en halv time om dagen for å finpusse dine ferdigheter og din tillit vil vokse etter hver tur. Instruksjoner
en

Sett tenningsnøkkelen i tenningslåsen under venstre side av drivstofftanken nær rammens ned rør. Vri nøkkelen med klokka for å slå motorsykkelens tenningen på. Angi kill switch på høyre håndtak til "RUN"-stilling. Nå under venstre side av drivstofftanken og vri bensinkranen til "ON" posisjon. Trekk i clutch hendel og trykk på girspaken oppover med venstre fot til det grønne lyset på instrumentpanelet lyser, som viser at motorsykkelen er i nøytral. Trekk i clutch hendel og trykk på startknappen på høyre håndtak med tommelen for å starte motoren. Slipp clutch hendel.
2

skreve motorsykkel og løfte den ut av sin kick stand. Hev spark stå med venstre hæl. Trekk i clutch hendel og trykk på girspaken ned med venstre fot til å skifte ut av nøytral og inn første gir. Slipp clutch hendel langsomt til motorsykkelen begynner å rulle fremover. Rull gasshåndtaket tilbake med høyre hånd for å åpne gassen. Slipp clutch hendelen, og åpne gass som motorsykkelen begynner å akselerere.
3

Trekk i clutch hendel og rull strupes grep frem til å lukke gass. Trykk på girspaken fast oppover med venstre fot til å skifte ut av første gear og inn i andre gir. Slipp clutch hendelen, og åpne gass for å akselerere. Gjenta for å skifte til tredje, fjerde og femte gir.
4

Trekk i clutch hendel og rull høyre hånd frem til å lukke gass. Trykk på girspaken nedover fast med venstre fot til å skifte til et lavere gir. Åpne gassen raskt å øke motorens turtall hastighet og slipper clutchen spaken. Åpne gassen til å fortsette. Gjenta for å skifte til et lavere gir etter behov.
5

Roll høyre grep frem til å lukke gass. Trekk i bremsehendelen forsiktig med høyre indeksen og midtre fingrene til å avta. Trykk ned på den bakre bremsepedalen med høyre fot for økt bremseeffekt. Slipp bremsehendelen og åpne gassen for å fortsette eller trekke i clutch hendel og bruke begge bremsene for å komme til en fullstendig stopp.
6

Turn motorsykkelen med en metode som kalles mot styring. Nærmer sving og brems etter behov. Lukk gass. Se gjennom svingen, snu hele hodet etter behov. Skyv styre i retning av svingen fremover. For eksempel: skyv venstre styret frem til å ta til venstre. Åpne gassen litt når du passerer toppen, den strammeste punktet i svingen. Trykk på den motsatte styret å returnere motorsykkelen til et fullt oppreist stilling. Åpne gassen til å fortsette.
7

Brake til en fullstendig stopp. Trekk i clutch hendel og skifte til første gir. Trykk på girspaken oppover for å skifte til nøytral. Senk spark stå med venstre hæl og hvile motorsykkelen på den. Angi kill switch i "OFF" posisjon for å stoppe motoren. Vri bensinkranen til "OFF". Vri tenningsnøkkelen mot klokken for å slå av motorsykkelen og ta ut nøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107420.html

Previous:
Next:

motorsykler