Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Bugs i en Leather Coat

En del av gleden av å ri en motorsykkel blir direkte koblet til elementene rundt deg. Men med følelsen av å være ett med landskapet kommer uunngåelig kontakt med de mer beryktede aspekter, som feil. Det er ingen frontruten for å skjerme deg og etter en lang tur, kan din hjelm, hansker, chaps og frakk bli helt dekket med de knuste skrotter av alle feilene som krysset deres vei. Rengjør bugs trygt fra din motorsykkel jakke trygt og effektivt ved hjelp av en pH balansert bilbransjen lær renere. Du trenger
Myke kluter
pH balansert bilbransjen lær renere
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Gi pelsen en rask tørk med en tørr, myk klut til å flasse av eventuelle løse feil deler eller andre delvis fast på detritus.
2

Påfør renere, som vanligvis kommer i en pumpe sprayflaske. Arbeide i små, påfølgende seksjoner, spray på en semi-liberal mengde spray. Gni spray i sirkulære bevegelser med en tørr, myk klut til å rengjøre bugs. Spray på mer renere som nødvendig for å fortsette å løfte bugs. Hold brette over duken som den blir skitten å eksponere en ren del.
3

Buff hver del tørr med en egen klut etter at du fjerne bugs. La lærfrakken å lufttørke over natten.
4

tilstand lær å forynge den og å bygge opp et beskyttende lag som kan ha gått tapt fra ridning samt bug rengjøring. Bruk en carnauba eller mink oljebasert balsam. Bruk ikke silikon eller petroleumsbaserte conditioners. Tilstand jakken din ved dabbing en myk, tørr klut i balsam og forsiktig masserer den inn i skinn. La den sitte i 30 minutter.
5

Buff overflødig balsam med en egen klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106737.html

Previous:
Next:

motorsykler