Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ohio motorsykkelforhandleren konsesjonskravene

I Ohio, er en lisens eller tillatelse pålagt å selge motorsykler. Giveren lisensiering delen av Ohio Bureau of Motor Vehicles (BMV) utsteder motorsykkel forhandler tillatelser og alle andre kjøretøy forhandler tillatelser. De spesifikke motorsykkelforhandleren tillatelse Kravene avhenger av om en bilforhandler som selger nye eller brukte motorsykler. Dealership fysiske krav

Alle nye og brukte motorsykkel forhandlere er pålagt å ha nok plass til å vise og reparere minst én motorsykkel. Giveren må legge en permanent skilt på stedet med hele firmanavnet i brev minst seks inches høy. Giveren må inneholde fotografier av dealership fysiske plassering inkludert mye, business tegn, og kontor. En brukt motorsykkel forhandler er også nødvendig å ha en masse på minst 3500 kvadratmeter ikke inkludert innkjørsler. Den brukte motorsykkel forhandler må ha en fast kontorplass på minst 180 kvadratmeter med minst ett skrivebord, tre stoler, arkivskap, telefontjeneste, og tilstrekkelig oppvarming og belysning.
Søknadsskjema

Både nytt og brukt motorsykkel forhandlere må sende utfylt, signert og attestert skjema BMV 4320, Søknad om å håndtere i motorvognregisteret, til forhandleren lisensiering delen av Ohio Bureau of Motor Vehicles.


Financial Statement

Brukte og nye motorsykkel forhandlere skal presentere regnskapet viser en netto verdi på minst $ 75000.
Criminal History
med

Ohio bosatt motorsykkel forhandlere må ha sitt fingeravtrykk elektronisk skannet og videresendt til forhandleren lisensiering delen av BMV. Out-of-state forhandler søkere har muligheten til å ha et sivilt ID-kort med fingeravtrykk gjennomført av noen lokale politiet; giveren skal sende det ferdige kortet til Ohio BMV. BMV kan nekte en ny eller brukt motorsykkel forhandler tillatelse forespørsel om giveren har noen forbrytelse overbevisning etter 7 desember 1986 eller har noen forseelse overbevisning om salg av motorvogner.
Produsent /Distributør avtalen

Nye motorsykkel forhandlere må sende et utfylt skjema BMV 4319, den Produsent /Distributør Statement of Contract for hver motorsykkel gjør de har tenkt å selge.
Master License Plate

Alle Ohio motorsykkel forhandlere er pålagt å kjøpe minst en master forhandler lisens plate.
stedlige tilsyn

BMV etterforsker vil gjennomføre en befaring av både nye og brukte motorsykkel forhandler før utstedelse av en bilforhandler tillatelse. I tillegg, etter at BMV utsteder en motorsykkel forhandler tillatelse, er forhandleren underlagt tilfeldig på stedlig tilsyn for å sikre opprettholdt samsvar med alle tillatelsen krav.
Gebyrer
p Som av 2010, er den nye og brukte motorsykkel forhandler tillatelse avgift $ 50. Master forhandler lisens plate avgiften er $ 50,25. Gebyret for hver ekstra dealer bilskilt er $ 10,25. Portoen avgift for å dekke kostnadene for mailing bilskilt er $ 2,75.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107627.html

Previous:
Next:

motorsykler