Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg Front Sprocket på en 125 Honda?

Selv om CR125R er fysisk mindre enn resten av Hondas off-road motorsykkel lineup, er det fortsatt et potent race sykkel. Dette potensialet, men kan raskt slite ut den bittelille skitt sykkelens drivkomponenter, slik som kjede og tannhjul. De fleste ryttere kan endre bakre tannhjulet uten problem siden det er lett tilgjengelig ved å fjerne bakhjulet. Men med den fremre tannhjulet skjult i motoren, endrer det kan være skremmende. Heldigvis er jobben enklere enn det ser ut. Du trenger
Breaker bar
Socket sett og pipenøkkel
Sprocket, foran
Vis flere instruksjoner
en

Løsne bakakselen låsemutter med en breaker bar. Løsne kjeden justerbar for å frigjøre spenninger i kjeden. Skyver du bakhjulet mot fronten av motorsykkelen for å gi ekstra kjede slakk.
2

Fjern de to boltene som fester tannhjulsdekselet til venstre side av motoren med en pipenøkkel. Flytt pulser ledningen unna klemmen som er festet til øvre bolt og trekk tannhjulet dekke av motoren.
3

Trekk kjettingen av tannhjulet og fjern tannhjulet er festebolt med en socket skiftenøkkel. Trekk sprocket, vaskemaskin og krage ut av overføringen er mellomaksel.
4

Skyv den nye tannhjulet over mellomaksel, samkjøre tannhjulet er splines med splines på disken akselen. Sett vaskemaskinen og krage over akselen og sikre tannhjulet ved å stramme festebolten med en pipenøkkel.
5

Loop kjedet over tannhjulet og installere tannhjulsdekselet. Sett inn og stram den nedre bolten med en pipenøkkel. Skyv den øvre bolt trau pulser trådklemmen og løst installere inn i tannhjulsdekselet. Fest pulser ledningen under klipsen og stram bolten helt.
6

Trekk det bakre hjulet tilbake på plass og stram kjeden justerbar. Stram den bakre aksel mutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106977.html

Previous:
Next:

motorsykler