Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for montering Tilbake ligger hos Saddle Poser på Yamaha V Stars

Montering av en rygg på en Yamaha V-Star motorsykkel gir sine ryttere med komfort og stabilitet. Yamaha V-stjerne motorsykler er ikke fabrikken utstyrt med rygg hviler, men ettermarkedet tilbehør som back hviler og saltasker er tilgjengelig for kjøp. Utstyre en Yamaha V-Star med en rygg og sete poser er en ganske smertefri prosess, og krever bare omtrent en time av tid til å fullføre. Før du begynner, gjennomgå motorsykkelens bruksanvisningen og finn inngangspunkt for sissy bar installasjon på din modell av V-Star motorsykkel. Også finne noen instruksjoner for ledninger som må kobles fra eller flyttes for å gjøre plass til den sissy bar. Du trenger
Drill
borekroner
skiftenøkkel
Maskeringstape
Cinder blokker
skrutrekker
Chalk
Vis mer Instruksjoner
Installere en Rygg
en

Rest motorsykkelen på stativ sin.
2

Fjern aksel mutteren på bakhjulet ved hjelp av en skiftenøkkel. Løsne klype boltene med fingrene og ta ut aksel fra bakhjulet. Grab kjedet med hendene og ta den ut av svingarmen. La kjedet henge til bakken for nå. Ta av bakhjulet ved å gripe den med hendene og trekke det mot bakenden av motorsykkelen til den løsner fra sykkelen. Hvile kroppen av motorsykkelen på slagg blokker for å holde det stabilt mens du installerer rygg.
3

Fjern all maskinvare fra baksiden av setet med en skiftenøkkel.

4

Dekk maling i baksetet med maskeringstape for å beskytte den under installasjonen av ryggen.
5

Påfør sissy bar malene som følger med ryggen til sine respektive sider av motorsykkel , å være sikker på å sentrere dem på baksiden av setet. Malene gi deg steder der å bore hull for montering av sissy bar, som er den store, som regel u-formet, stykke stål som ryggen er montert.
6

Bor hull i malen der instruert. Bruk bitstørrelsen angitt i instruksjonene som følger med ryggstøtte din.
7

Sett den medfølgende sissy bar festene i de angitte hullene. Stramme en mutter på hver bolt med fingrene, men ikke skru dem helt ned. Juster sissy bar så den delen stiger over baksetet, som er festet til ryggen, er vertikalt sentrert. Stram mutterne helt en skiftenøkkel.
8

Hold ryggen opp til sissy bar og montere brakettene til de stedene som følger med ryggen instruksjoner. Juster hullene i brakettene med hullene på baksiden av setet. Sett med seteryggen er skruene i hullene og stram dem med en skrutrekker. Dobbeltsjekk alt av maskinvare og sørg for at den er tett koblet.
9

Fjern maskeringstape og erstatte all maskinvare.
Installere Saddlebags
10

Fjern fender bolter fra høyre side av motorsykkelen ved hjelp av en skiftenøkkel, en om gangen. Vær forsiktig og ikke flytte fender.
11

Sett saddlebag dokkingsyklus boltene inn i hullene og stram dem ned ved hjelp av de medfølgende nøtter.
12

Monter saddlebag sin brakett på de docking bolter. Fest braketten ved å følge saddlebag instruksjoner, og noen braketter sikre ved å stramme en mutter, mens andre trygge ved å vri på en tast
13

Hold saddlebag opp til motorsykkel og sentrum den horisontalt, være sikker på å. justere den på et sted der saddlebag ikke berører de støt eller eksosrøret. Mens holde posen på plass, legger merke hvor braketten kommer i kontakt med posen. Merk av plasseringen av festet på sekken med kritt.
14

Fjern braketten fra motorsykkelen og hvile den med forsiden ned på baksiden av saddlebag, justert med kritt merkene. Markere plasseringen av alle hullene på brakettene på saddlebag med kritt. Fjern braketten fra Saltaske.
15

Bor hull i kritt-merkede steder ved hjelp av bitstørrelsen angitt i Saltaske instruksjoner.
16

Sett braketten tilbake på baksiden av posen og justere braketthullene med hullene i Saltaske.
17

Sett saddlebag er boltene inn i hullene. Nå inne i saddlebag, og arbeider en bolt om gangen, skyver en vaskemaskin på hver bolt og stram mutterne på gjenger av boltene med hendene. Stram mutterne helt ned, ved hjelp av en skiftenøkkel for å montere braketten til Saltaske.
18

Fest braketten på baksiden av saddlebag til dokking boltene på motorsykkel. Fest braketten på samme måte som du sikret det før, enten ved å stramme en mutter eller vri på en tast.
19

Gjenta disse trinnene på venstre side av motorsykkelen for å installere en ekstra saddlebag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110588.html

Previous:
Next:

motorsykler