Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette Brems Sko på en 2006 Honda CRF230F

The Honda CRF230F motorsykkel har en seks-trinns girkasse og en tromme-stil bremsesystemet på baksiden. Selv om denne stilen av bremsesystemet er eldre, erstatte bakbremsene er faktisk enklere enn å erstatte de skivebremser brukes i fronten. Eiere av denne sykkelen kan endre bremseklossene på sine ritt selv. Du trenger
10 mm fastnøkkel
16 mm socket
Stikknøkkel
Stikknøkkel extender
Motorsykkel stå eller løfte
Replacement bremse sko
Medium-sandpapir
Brake deler renere
Rag
Grease
vernebriller
Hansker
Mask
Vis flere instruksjoner
en

Ved hjelp av en 16 mm-kontakten , løsne låsemutteren plassert på bakakselen av motorsykkelen. Ikke helt fjern låsemutteren. Løft bakhjulet på motorsykkelen opp fra bakken ved å plassere den på et stativ.
2

Bruk en 10 mm fastnøkkel, skru ut justeringsmutter fra bremsestangen. Frigjør bremsestangen fra bremsepedalen arm ved å trykke den bakre bremsepedalen. Roter kjeden justerbar, plassert på hver side av bakhjulet, forover for å løsne kjedet. Trekk kjedet fra bakre tannhjul.
3

Fjern bakakselen er lås mutteren. Trekk kjedestrammerskruen bort fra den høyre side av den bakre svingarmen. Ta til venstre kjedestrammertappen ved å dra bakakselen ut fra venstre side av bakhjulet.
4

Nedre bakhjulet på motorsykkelen til bakken. Fjern avstandsstykkene fra hjulet.
5

Lay rattet på sin side. Pass på at bremsetrommelen vender oppover. Fjern bremsetrommelen fra hjulet og legg det med bildesiden ned. Fjern bremseskoene. Ta ut bremseklossene kilder fra de gamle bremseklossene. Installer bremseklossene fjærer på den nye bremseklossene.
6

Bruk en medium-sandpapir til sand den indre delen av bremsetrommelen. Sliping trommelen vil fjerne eventuelle grader som kan ha blitt dannet på trommelen.
7

Rengjør innsiden av bremsetrommelen med bremsedeler renere og en fille. Pass på å fjerne alt støv og skitt som har samlet på trommelen. Påfør fett på bremsetrommelen sin cam og brems-arm pivot.
8

Sett inn de nye bremseklossene inn i trommelen. Installer bremsetrommelen på bakhjulet på motorsykkelen. Installere på bakhjulene avstandsstykkene og erstatt hjulet inn i den bakre svingarm.
9

Sett venstre kjedestrammertappen mot bakre svingarm, og sett bakakselen. Legg høyre kjedestrammertappen på bakre svingarm. Løst skru bakakselen låsemutter på plass. Ikke helt stram mutteren på dette tidspunktet.
10

Sett bremsestangen inn i trommelen er brems arm. Stram brems adjuster mutter. Slip kjedet over tannhjulet bak, og roter kjeden justerbar. Roterende kjeden justerbar tilbake vil stramme kjedet.
11

Engage bakbremsene ved å trykke den bakre bremsepedalen. Rett bremseskoene med bakhjulet. Mens du holder den bakre bremsepedalen på plass, helt stramme bakakselen mutter. Slipp bremsepedalen og justere bremsen etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109360.html

Previous:
Next:

motorsykler