Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en GL1800 Motorsykkel på en Trailer

Skaden til en motorsykkel som faller ut av tilhengeren under transport kan være mer enn kosmetiske. For å hindre at dette skjer, reim motorsykkelen ned til en trailer stor nok til å passe komfortabelt sykkelen din med et par meter til overs på hver side av Ratchet stropper. Holde stroppene i en vinkel bidrar til å skape et bredere tyngdepunkt og reduserer muligheten for sykkelen faller av. Du trenger:
Hjulkile
4 myke sløyfer
4 skralle stropper
4 skraller
Vis flere instruksjoner
en

Skru hjulkile i gulvet i baksiden av tilhengeren omtrent 2 meter fra meget tilbake. Pass på at enden med stropp festet vender mot baksiden av tilhengeren. Rull motorsykkel på tilhengeren slik at den fremre dekk er sikkert i bremseklossen. Træ hjulkile sin stroppen gjennom forhjulet og stram den.
2

Wrap en av de myke løkker rundt bunnen av venstre håndtak.
3

sette en av kroken ender på sperrehaken stroppen gjennom den myke løkken. Fest den andre kroken enden av Ratchet stroppen til et sikkert sted nær fronten igjen av tilhengeren. Skralle stroppen skal allerede være festet til en skralle.
4

Bruk skralle til å ta opp eventuell slakk i Ratchet stroppen noe. Ikke trekk den helt stram ennå.
5

Gjenta trinn 1 til 3 på høyre håndtak, men feste skralle stroppen til fremre høyre hjørne på tilhengeren.
6 < p> Bruk skralle til å fjerne overflødig slakk i Ratchet belter. Stram den ene siden litt og trekk den andre. Sykkelen bør stå oppreist hele tiden.
7

Pakk en myk sløyfe rundt en solid del av motorsykkelens venstre bak. Fest en skralle belte til den myke sløyfe med en krok enden og fest den andre enden til tilhengeren på baksiden venstre side og trekk til med skralle. Gjenta denne prosessen for den andre siden.
8

Sjekk hver skralle belte for slakk og stram deretter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108919.html

Previous:
Next:

motorsykler