Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner GSX-R kåpe

Suzukis GSX-R serien sport sykler er innhyllet i en aerodynamisk plast kåpe for å redusere luftmotstand under drift ved høye hastigheter. I de fleste tilfeller, opprettholde eller reparasjon av en GSX-R krever fjerning av fairing, enten delvis eller fullstendig, for å få tilgang til motorsykkelens ramme og motor. I motsetning til tidligere GSX-R-modellene - som brukte en ganske enkel øvre og nedre kåpe panel setup - multi-panelte Fairings funnet på nyere modeller er forriglet sammen, noe som gjør det vanskelig å fjerne dem fra motorsykkelen. Selv om du bare trenger enkle verktøy, sørg for at du setter av god tid til å fullføre denne jobben. Du trenger
3 -, 4 - og 5-mm Allen fastnøkkel
10-mm-kontakten
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker Vis
Flere Instruksjoner

1

Fjern de to popnagler fra de øvre hjørnene av Underkåpen sentrum panel, trekke midten av klinke ut for å frigjøre klinke. Fjern de to popnagler fra bunnen av det midtre panelet. Trekk panelet ut av Underkåpen.
2

Skru ut to bolter langs den øverste kanten av side kåpe paneler, ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Skru av bolten på den indre kanten på bunnen av panelene, ved hjelp av en 4-mm sekskantnøkkel. Trekk den spisse tappene på innsiden av panelene ut av gummituter montert på rammen. Sett panelene til side.
3

Løsne bolten på begge sider av Underkåpen, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Senk kåpen til bakken og trekk den bort fra motorsykkelen. Fjern popnagler fra midten av Underkåpen å skille det inn i to ruter.
4

Fjern popnagler fra panelet under spissen av øvre kåpe, under luftekanaler og frontlys. Trekk panelet bort fra den øvre kåpe.
5

Skru frontruten bolter fra øvre kåpe, ved hjelp av en 3 mm unbrakonøkkel. Trekk frontruten opp og vekk fra den øvre kåpe.
6

Skru monteringsbolten satt under speedometer og instrument cluster, med en 10-mm-kontakten. Trekk klyngen fremover og koble den fra motorsykkelens ledningsnett. Fjern klyngen helt.
7

Skru de to boltene plassert på begge sider av instrumentpanelet er monteringsstedet, med en stjerneskrutrekker.
8

Skru speilene ' acorn nøtter fra undersiden av den øvre fairing, ved hjelp av en 10-mm tilslutning. Trekk speilene ut av øvre kåpe og koble blinklys kontakten fra motorsykkelen ledningsnett.
9

Ta tak i øvre kåpe og trekk det mot fronten av motorsykkelen før det kan løftes bort.
10

Skru de to skruene under sidene av rytterens sete, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk setet frem og løft den ut av motorsykkelen. Fjern passasjersetet, ved hjelp av sete-utløsermekanismen på halen kåpen.
11

Skru løs de tre boltene på toppen av halen kåpe, med en 4-mm unbrakonøkkel. Trekk ut baklys kontakten. Fjern de popnagler fra bunnen av halen fairing. Løft halen kåpen ut av motorsykkelens ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108097.html

Previous:
Next:

motorsykler